Néhány napja írtunk róla, hogy az LVC Diamond Kft egységei 2056-ig kaptak engedélyt működésükre. Nem mindennapi hosszabbítás Orbán Viktor jó barátja, Garancsi István (a Fehérvár FC és a Market Építő Zrt. egyik tulajdonosa) 60 százalékos és Szalay-Bobrovniczky Kristóf (a kormányszóvivő, Szentkirályi Alexandra férje) 40 százalékos tulajdonában lévő cégnek.

"Példátlan, de teljesen törvényes lépéssel Orbán Viktor magyar miniszterelnök 2056-ig meghosszabbította egyik fő támogatójának budapesti kaszinó engedélyét" - írja a G3 Newswire. Eközben a Casino.org már a jövőbe is tekint. "Orbán Viktor magyar miniszterelnök közép-európai ország kormányfőjeként töltött napjait meg vannak számlálva. Kevesebb mint egy évvel azelőtt, hogy megtudná további sorsát a várhatóan szoros parlamenti választásokon, Orbán új kaszinójogok kiadásával gondoskodik kaszinószövetségeseiről. A miniszterelnök proaktív lépéseket tesz annak érdekében, hogy elkötelezett híveit bebiztosítsa a kormány távozása esetére" - írja a cikk szerzője.

Fotó: Hparatlala/Shutterstock

"Orbán szövetségesei 35 éves kaszinószerződést nyernek a választások előtt. Az EU tagországai közül Magyarország az utolsó helyen áll a Transparency International éves korrupciós észlelési indexében. A berlini székhelyű felügyelet szerint a krónizmus Orbán adminisztrációjának „kulcsfontosságú jellemzője”. Orbán elutasította a korrupciós vádakat, amelyek szerinte abból erednek, hogy félreértették az új nemzeti elitet létrehozó erőfeszítéseit" - jegyzi meg cikkében a Bloomberg

"Orbán Viktor 2056-ig meghosszabbította a kaszinó szerződéseket a választások előtt. Ez a 35 éves hosszabbítás meglehetősen szokatlan lépésnek tűnik, mivel az üzemeltetői engedélyek valójában csak 2024-ben - három év múlva - járnának le. Orbán kormánya úgy válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre, hogy az új engedélyeket Magyarország gazdasági érdekeit szem előtt tartva írták alá. Jövőre már negyedik ciklusáért indul Orbán Viktor. A miniszterelnök a Fidesz-KDNP párt tagja, és immár tizenegy éve áll a posztján. A szél azonban kezd változni Magyarországon, és Orbán egyre erősebb ellenzékkel néz szembe. A közelgő választás várhatóan az elmúlt évtized legforróbbja lesz." - jegyzi meg a GamblingNews.

Forrás: Fortunaweb

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Hadrian/Shutterstock