Stu MacDonald élete harcait vívta meg, a sors pénznyereménnyel jutalmazta küzdelmét.

A rákkal felvenni a harcot nem könnyű, legyőzni pedig kifejezetten nehéz. Stu Macdonaldnak ez kétszer is sikerült. "Már a lottónyeremény előtt is nyertesnek éreztem magam. Kétszer győztem le a halálos kórt, még mindig élek, boldogan" - mondta Stu. Fotót nem akart magáról a nyertes szelvénnyel, ami nagy divat Amerikában, de azért lássuk mely számok hozták meg a sikert neki: 12, 13, 16, 35, 36 és 54.

Oregonban nyerte meg a Megabucks jackpotját. Nyereménye dolláról átváltva 470 millió forint! Hatalmas szerencséje volt, ugyanis a jackpotra 1 : 302 575 350 esélye volt!


Ashely's Café: Itt adta fel Stu a nyertes szelvényt!

Stu élete során korábban is rendszeresen játszott, de igazán nagyot sosem nyert. Minden lottózás előtt a felesége ugyanazt mondta neki. "Nyerő szelvényt vegyél" - hangzott el mindig a nagyon okos tanács, de szeptember 7-én a hölgy elfelejtette mondani férjének, talán emiatt is, de milliomosok lettek. Stu nem fogadta meg az egyik legtöbbszörös lottónyertes, Richard Lustig tanácsát, és gépi szelvényt adott fel random számokkal.

Érdekesség, hogy a jackpot megnyeréséért a kávézó szép jutalékot kapott a lottótársaságtól, amiért náluk értékesítették a nyertes szelvényt. Az is szokatlan lehet a magyar lottozóknak, hogy Stu teljes nyereménye 4.6 millió dollár volt, ami életjáradékot jelentett volna számára, de ő ehelyett egy összegben akarta felvenni a pénzt, így "csak" 2.3 millió dollárt kapott, amiből még lejött az adó, végül 1.56 millió dollár (átváltva 470 millió forint) lett ténylegesen az övé.

Vásárolj lottószelvényt most!

NHL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 3 gólos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org