Stu MacDonald élete harcait vívta meg, a sors pénznyereménnyel jutalmazta küzdelmét.

A rákkal felvenni a harcot nem könnyű, legyőzni pedig kifejezetten nehéz. Stu Macdonaldnak ez kétszer is sikerült. "Már a lottónyeremény előtt is nyertesnek éreztem magam. Kétszer győztem le a halálos kórt, még mindig élek, boldogan" - mondta Stu. Fotót nem akart magáról a nyertes szelvénnyel, ami nagy divat Amerikában, de azért lássuk mely számok hozták meg a sikert neki: 12, 13, 16, 35, 36 és 54.

Oregonban nyerte meg a Megabucks jackpotját. Nyereménye dolláról átváltva 470 millió forint! Hatalmas szerencséje volt, ugyanis a jackpotra 1 : 302 575 350 esélye volt!


Ashely's Café: Itt adta fel Stu a nyertes szelvényt!

Stu élete során korábban is rendszeresen játszott, de igazán nagyot sosem nyert. Minden lottózás előtt a felesége ugyanazt mondta neki. "Nyerő szelvényt vegyél" - hangzott el mindig a nagyon okos tanács, de szeptember 7-én a hölgy elfelejtette mondani férjének, talán emiatt is, de milliomosok lettek. Stu nem fogadta meg az egyik legtöbbszörös lottónyertes, Richard Lustig tanácsát, és gépi szelvényt adott fel random számokkal.

Érdekesség, hogy a jackpot megnyeréséért a kávézó szép jutalékot kapott a lottótársaságtól, amiért náluk értékesítették a nyertes szelvényt. Az is szokatlan lehet a magyar lottozóknak, hogy Stu teljes nyereménye 4.6 millió dollár volt, ami életjáradékot jelentett volna számára, de ő ehelyett egy összegben akarta felvenni a pénzt, így "csak" 2.3 millió dollárt kapott, amiből még lejött az adó, végül 1.56 millió dollár (átváltva 470 millió forint) lett ténylegesen az övé.

Vásárolj lottószelvényt most!

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org