Kezdetben úgy volt, hogy az összes karácsonyi mérkőzésről írunk külön-külön elemzést, de már a Lakers - Nets meccsen is sok a hiányzó, nem is beszélve a Bucks - Celticsről. Mi lesz így a rangadókkal?

El tudod ezt képzelni?

Nincsen karácsonykor Kevin? Bizony, hiába várták sokan a Lakers - Nets mérkőzést, egyik oldalon Kevin (Durant) és LaMarcus Aldridge, míg a másik oldalon Anthony Davis, Avery Bradley, de még LeBron James is hiányozhat. James Harden alig tért vissza a karanténból, míg Kyrie Irving épphogy edzésbe állt - utóbbi szintén nem játszhat -, így majd azt kell néznünk, ahogyan egyik oldalon a 33 éves Westbrook passzol a 37 éves Anthonynak, aki löbböli a 36 éves Howard irányába. Míg a másik oldalon szintén 32 év feletti játékosok (Griffin, Millsap, Harden stb.) játszatnak kis túlzással. 

Legyünk őszinték, ez sem annyira rossz, de közel sem az, amiért egy karácsonyi meccs elé leülnénk. A fránya járvány teljesen átírta a szabályokat, ez pedig az NBA-ben pont a karácsonyi periódusra robbant be. Hiába igazolnak kényszerből új játékosokat a csapatok, olykor még így sem tudnak kiállni. Kérdéses lesz a Celtics összetétele is, de én valahogy nem látom azt sem, hogy a Lakers mondjuk adott esetben LeBron nélkül esélyes lenne. 

Őszintén szólva, tudom, hogy a Lakers van hazai pályán, tudom, hogy van esély LeBron pályára lépésére is, de azt érzem, hogy ez a Nets nem annyira elvesztett, hogy mindenképp underdog legyen. Harden, ha olyan napot fog ki, akkor megszórja a karcsú hazai perimétert. Ebben a kaotikus helyzetben csak óvatosan a fogadással, mert a Real Madrid Euroliga mérkőzése az élő példa rá, hogy hiába a csapat fele fertőzött vagy protokoll alatt lévő, jöhet egy 17 éves szlovén, aki meccset nyer. Tényleg nem lehet tudni, mire számíthathatunk, pontosan ezért nem vetjük el a vendégek 2.00 feletti szorzóját. 

  • Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets Tipp

    Brooklyn nyer
    2.05 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org