A Washington megpróbált mindent, ahogyan a Miami is, de ez is kevés volt az első mérkőzésen. Nyert a Toronto és a Philadelphia is, akik a második mérkőzésen tovább növelnék az előnyüket. Vajon a Blazers képes talpra állni az első pofonból? 

Toronto Raptors - Washington Wizards

A Toronto Raptors végre megtudta nyerni a rájátszás első körének nyitó mérkőzését. Nagyon rég volt már erre példa kiemeltként, ez talán megadja a kellő lökést a gárdának a Wizards elleni párharcra. A Washington jól építette fel a védekezését, hiszen limitálni tudta a Lowry - DeRozan párost, akik végül a szorult helyzetekben inkább a passzolást választották. Milyen jól tették! A Toronto egyik ereje ugyanis a mély kispadban rejlik, sok jó kinti dobójuk van, akik közül most páran villantak is. A Washington elsőre nem volt rossz, de így is Wall extrája kellett, hogy meccsben legyenek. Gortat és Mahinmi is fault problémákkal küzdött, így pedig meghalt a palánk alatti játéka a Wizardsnak. 

A probléma az, hogy Wall mellé a többieknek is fel kell nőnie a feladathoz, de elsősorban Scott Brooks edzőnek. Őt érzem a leggyengébb láncszemnek, aki sok újdonságot nem fog hozni a vendégek játékába. Az pedig kizárt dolog, hogy egymást követő két mérkőzésen át ilyen gyenge legyen a Lowry - DeRozan duó. Emiatt érdemes elgondolkozni egy magabiztos hazai sikeren.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Philadelphia 76ers - Miami Heat

Nem volt Joel Embiid, így joggal reménykedhettek a vendégek, hogy megszorongatják a Phillyt. A PO-tapasztalat is a vendégek mellett szólt, ennek ellenére hatalmas zakóba futottak bele. Ben Simmons nem ijedt meg a feladattól és igazi vezére volt a csapatának. Jól bontotta meg a védelmet, betöréseit nem igazán tudta lekövetni a Miami perimétere. Ez még kevés lett volna a sikerhez, ugyanis szükség volt a trojkákra is, amik jöttek is. A hárompontos vonal mögül megsemmisítette ellenfélt a 76ers, erre nem is volt válasza a Heatnek. 

Dwayne Wade (Miami Heat). Fotó: Mark Runyon/Flickr

A legfőbb probléma, hogy elvileg a második mérkőzésen visszatérhet Embiid, így a palánk alatti dominancia is meglehet. Whiteside-ot egy ilyen gyors Philly ellen nem lehet a pályán tartani hosszabb ideig, szóval sürgősen ki kell találnia valamit Spoelstrának, mert nagyon gyorsan elmehet a továbbjutás esélye. Simmons ellen valami vagy valaki kell, mert szinte egymaga elveri a Miamit. Jól mozgatja a csapatát, megtalálja az üresen álló játékosokat, akik nem hibáznak. Jobb egyéni teljesítményekre van szüksége a Heatnek, de ez lehetetlen elvárás. Whiteside talán többet tud majd pályán lenni Embiid ellen, de a Philly centere meg fogja őt enni reggelire. Nekik már van közös múltjuk, négy meccset már játszottak egymással szemben, ahol Embiid tudott kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtani. Okkal van mindössze 1.33-as szorzó a hazaikra, mivel szinte mindennel megpróbálkoztak az első mérkőzésen a vendégek, de semmi sem sikerült. Első félidőben jól dobtak, tudták lassítani a játékot, de ez sem volt elég. Most abban bízhatnak, hogy rosszul fog dobni a Philly, ami azért eléggé gyenge érv a Heat mellett. 

Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans

Kezdhette volna ennél is rosszabbul a Portland perimétere a párharcot, mint amilyen produkciót leraktak az első találkozón? Lillard és McCollum összesen három pontra voltak képesek az első játékrészben, mindezek ellenére sem tudott magabiztos sikert kicsikarni a Pelicans. Anthony Davis extra volt, ahogyan a Holiday - Rondo páros is, de még így is szoros volt a vége. A szorzók magabiztos hazai sikert várnak a második derbire, de vajon képes lesz rá a Portland? Nurkic nem tud mit kezdeni Davisszel, míg Lillardék szenvednek a Pelicans hátvédjeivel szemben. Az az érzésem, hogy megint egy szoros találkozó várható, ahol bármi megtörténhet. Amint megérkeznek a hendi szorzók frissítjük a cikket!

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 25.33 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

  • Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA Fogadások 2017/18

Pozzato hozzászólt
2018 júl 3. 11:33
Nekem valahogy az a meglátásom Rondóval kapcsolatban, hogy ő Lonzo Ball miatt kellett. Elküldik őt a francba, mert a franchise nem tolerálja az apját (sem), Lonzo pedig közel sem akkora ász, mint ahogyan beharangozták. Elmegy majd ilyen Brooklyn szintű csapatba, ott talán feltudja építeni a karrierjét, de azért egyre inkább látszik végre a nagy többség számára, hogy ez a Ball famil
oakland23 hozzászólt
2018 júl 3. 10:55
Érdekes lesz ez, mert így keleten nagyjából marad a Boston és a Philadelphia, márpedig onnan a Boston lazán döntőzhet. Aztán itt a nyugat, ahol ismét faktor lesz a Los Angeles Lakers, szóval amíg mondjuk tavaly ilyenkor el nem tudtam volna képzelni egy 'klasszikus' LA-Boston finálét, most már azért nem tűnik olyan utópisztikusnak.

Az nálam kérdés, Cousins hogy
Pozzato hozzászólt
2018 júl 3. 10:40
Végül maradt LA Lebronnak. Jött mellé Rondo, McGee és még páran (meg majd tuti jön még egy 1-2 név). De ez lassan kutyát se fogja érdekelni, mivel a Warriors közben MLE-ért behúzta DeMarcus Cousinst.  ;D Összeraktak egy komplett All-Star ötöst. Jövő évtől élesíthetik is, ha Cousins felépül. Amcsi oldalakat szemezgettem és jött egy ilyen komment erre az igazolásra:

Kapcsolódó cikkek