A két olasz sztárcsapat meccsét szemeltük ki a vasárnapi kínálatból, ahol közel sem olyan egyértelműek az esélyek, mint ahogyan azt előre gondolnánk. 

Messina megnyugtatott mindenkit

Az Olimpia Milano edzője, Ettore Messina körül továbbra is forr a levegő, de az olasz szakember megnyugatott mindenkit, érzi, hogy baj van, ne izguljon senki. Ez elég is volt, hiszen a csapata az interjú után is ugyanolyan rosszul játszott és kikapott az Euroligában, így a szezonjuk mehet a kukába, valószínűleg innentől a cél bajnoki cím, ha a nemzetközi kupa idén sem jön össze. Az olasz ligában legalább nyerik a meccseket, de ezt sem olyan magabiztosan, mint korábban. A hétvégén a Sassari otthonába látogatnak, szerencséjük az, hogy a rivális is kettős terhelésnek van kitéve. 

Miben lehet érték egy ilyen találkozón, ahol mindkét fél fáradt és a kettős terhelés tönkrevágja a szezonjukat? A kevés pontban. A Sassari hazai pályán a rangadókon jobban védekezik, míg a Milano idegenben nem szokott remekelni. A hatékonyságuk ebben az esetben romlik, így nem lepődnénk meg, ha az előzetesen megállapított 155,5 pontos határ esetében az under lenne a megfelelő választás. Általában ilyen meccseken 135-145 pont körkényékén "termelnek" a csapatok. 

A Sassari megtréfálná Scariolót

A Virtus Bologna tavaly remekelt a második számú európai kupasorozatonak, ezért jogos volt az elvárás, hogy egy megerősített kerettel és egy olyan edzővel, mint Sergio Scariolo, nagy dolgokat érhetnek el az Euroligában is. Ez azonban kissé nagy elvárás volt, látva a játékokukat, amely sok meccsen akadozik. Képesek bravúrokra, de összességében nem teljesítenek úgy, ahogyan azt vártuk tőlük. Mivel a Zalgiris Kaunas egyre jobban az Euroligában (8. helyen állnak), így egyre távolodik a rájátszást érő utolsó helyezés a Bologna számára. 

Hétvégén pedig az olasz bajnokságban is bizonyítaniuk kéne, ahol ugyan 8-0-s mérleggel vezetnek, viszont most a Varese otthonába látogatnak. Hosszú évek után idén újból jól szerepel a klub, köszönhető ez az új szakembernek, Matt Brasénak, aki a Houston Rockets edzői stábjából érkezett. A keret nem kiemelkedő, viszont nincsen kettős terhelés, így a gyengébb rajt után elkapták a fonalat, szoros mérkőzéseket nyertek, amik további önbizalmat adtak nekik. A Virtus Bologna idegenben nem igazán szokta kiütni az ellenfeleit, most sem számítunk erre, eléggé magas a Varese szorzója egy hazai hendikephez, ami itt jó ötlet lehet!

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Olimpia Milánó játékosa (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)