Fogadhatunk az Unibetnél arra, hogy Svédországban milyen időjárás lesz, emellett közvetlenül van egy másik kínálat is, ami a norvég népességre vonatkozik. Nem kérdés, mi történt: elvesztettem a szüzességem a népességre fogadás terén!

Pár perc és kész az utód

Ha a megtermékenyítésre technikailag tekintünk, akkor a Barátok közt részek közötti reklámidőben két felnőtt össze tud hozni egy terhességet. Az más kérdés, hogy a gyerekvállalás inkább tudatos döntés legyen, mint hirtelen megdöntés eredménye. Időnként foglalkozunk szépségverseny fogadásokkal is, és a királynő-jelöltek alapján azt mondanám, hogy az északi lányok nem csúnyák, tehát nem csak biológiailag, hanem vizuálisan sincs akadálya a szexuális tevékenységnek.

Norvég lány. Fotó: Andrey Arkusha / Shutterstock.com

Jólétbe jó a gyerek

A becsúszott terhességgel nincs mit kezdeni, az becsúszik és kész, de ezen túl egy népesség növekedése kapcsán érdemes megnézni az életszínvonalat, anyagi biztonságot, szóval hogy mennyire fér bele az átlagos emberek párkapcsolatába egy 18 évig növésben lévő, tehát folyton új ruhákat kapó, egyre több szükséglettel rendelkező emberi lény. Gyakran használják a bruttó hazai terméket (GDP-t) az országok átlagos életszínvonalának mutatójaként. Norvégia negyedik a világon, az egy főre jutó GDP tekintetében.

Fotó: www.ssb.no és unibet.com

Nem matekoztam

Szóval nem csúnyák, van pénzük, semmi nem akadályozza meg a biológia helyes útját. Ennek megfelelően a tavalyi év során 39 368 emberrel nőtt a lakosság száma. Az Unibetnél 11-es szorzón kőkemény 1000 forintért fogadtam rá, hogy 2021-ben a norvég népesség eléri az 5.5 milliót. Most jön a hoppá! Nem stimmel a matek, évente 40 ezer új norvéggal számolva, a januári 5.36 milliós lélekszám négy év múlva éri el a fogadási kínálatban szereplő határt. Én azonban bébibummra tippelek a következő időszakban!

Mikor éri el Norvégia népessége az 5.5 milliót?

A kínálatot az Unibetnél az Egyéb - Nem sport kategórián belül találod!

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés