Lezárult a voksolás, mindenki izgatottan várja a végeredményt. Sokak számára valószínűleg meglepő eredmény született, a szavazatok jelentős részét az Egységben Magyarországért szövetsége kapta, tehát az ellenzék legyőzte a Fideszt!

Az utolsó napokban a jelöltek nagyon rákapcsoltak, mindenki tömegek előtt mondta el, miért lenne jobb, ha ő irányítaná az országot. Az általános vélemény inkább az volt, hogy a Fidesz továbbra is kormányozni fog, talán a kétharmad nem lesz meg nekik. A kisebb pártok közül leginkább a Kétfarkú Kutyapártról szóltak a hírek, illetve a Mi Hazánk tudott előtérbe kerülni, és ezt a kettőst tartották az elemzők érdemesnek arra, hogy elérik a bejutási küszöböt. Ez volt a várakozás, az utolsó hetek rövid kivonata, de lássuk a voksolás alakulását!

Kíváncsiak voltunk a sportfogadók véleményére, ezért szavazást tartottunk a Csak egy kis politika topikban a fórumon. Közel 50-en járultak a virtuális urnához, és 57%-os többséggel az Egységben Magyarországért nyert, a második helyre pedig a Fidesz futott be, 9 vokssal. Közvetlenül ott volt Orbán Viktorék nyomában a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, 8 szavazatot begyűjtve. Nem jutott voks Gödény Györgynek, a Normális Élet Pártja lehet túl normális, 2-2 ember pedig a Megoldás Mozgalomra és Mi Hazánkra tette az ikszet. Ez történt nálunk, pár óra és megtudjuk mi történt az országban.

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org