Katalin cambridge-i hercegné, közismertebb nevén Kate Middleton, harmadik gyermekével terhes. Az apa remélhetőleg a brit trónörökös idősebbik fia, Vilmos. Természetesen lehet fogadni az irodáknál az újszülöttre, hogy mi lesz a neve, és a neme is kérdéses. Ez utóbbit fogom megtippelni!

Vilmosék vajon fogadnak?

Mozgalmas év vár a brit Királynőre, májusban kerül sor Harry herceg esküvőjére, de még előtte újabb dédunokája fog születni, várhatóan áprilisban. A királyi család minden bizonnyal tudja már a baba nemét, ha úgy döntenek, hogy feltesznek egy gyarmatot, akkor 1.83 gyarmat lesz a nyereményük. Ekkora a szorzója mind a lány, mind a fiú opciónak. Néhány hete felmerült egy olyan pletyka, hogy ikreket várnak, ami keresztbe húzhatná az irodák számításait. Mondjuk születne egy fiú és egy lány is, nyertes lenne mindkét opció, de ezt azóta megcáfolták. "Hatalmas próbatétel lenne a mentális egészségem számára négy gyerek. Kettővel jól elvagyunk, de a három mellett mindig fáradt leszek, ezért sokat alszom mostanában" - mondta Vilmos herceg az ikres hírekre reagálva.

Kínai fogantatási naptár

A baba nemére próbáltak már következtetni sok mindenből, például hogy milyen színű ruhákat hord mostanában Katalin hercegné. Ez a spekuláció azonban elbukott, mert a rózsaszín és a kék öltözéket szinte naponta váltogatja, és néha teljesen uniszex módon, fehérben jelenik meg. Biztos információ nincs, ezért úgy döntöttem a keleti kultúra felé fordulok, ami évezredes tudásra és hagyományra épül. Több mint 700 éve használják a kínai fogantatási naptárat, melyből az eredetit állítólag Pekingben őrzik. Ennek segítségével nagy pontossággal meghatározható, hogy milyen nemű lesz a születendő baba.

Kínai naptár

Kislánnyal bővül a család?

Két dologra van szükség, hogy a kínai naptárral jósolni tudjunk: a fogantatás hónapja, illetve az épp anyává váló hölgy életkora. A termékenység kiindulási pontja, tehát a férfi adatai, méretei, horoszkópja, nem érdekli a kínaiakat, csak a nő számít. Vilmos hercegék esetében nincsenek pontos információk a fogantatás idejéről, de nagyon úgy néz ki, hogy 2017 nyarán gyűrték meg a lepedőt. Katalin akkor 35 éves volt, tehát a táblázatból ezt az oszlopot kell kikeresnünk. A várható áprilisi szülésből kiindulva a fogantatás júliusban lehetett, amivel a sort is megkaptuk. Mindezek alapján azt láthatjuk, hogy a baba kislány lesz. Erre utalnak a szorzók is egyébként, melyek a nemek esetében egyformák, de a nevek között a nőiek állnak a kínálat élén.

Mary cambridge-i hercegnő

Férfi nevek is voltak favoritok, mint például az Arthur, ami most 11.00-es szorzó, de a női vonal átvette az irányítást. A legesélyesebb hogy Mary (4.00) lesz az újszülött neve, amit az Alice és a Viktória követ, mindkettő nyolcszoros kifizetéssel. Két gyermeke már van a királyi párnak, az elsőszülött a George Alexander Louis, míg a második a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta szüleitől. A kislány esetében például a Charlotte keresztnevet nagyapja, Károly (angol megfelelője Charles) miatt választották, az Elizabeth az uralkodó dédi után jött, míg a Diana az 1997-ben elhunyt walesi hercegnő tiszteletére, aki a nagymamája lett volna. Hasonló elv alapján lehet fogadni az áprilisban születő királyi csemete kapcsán is. Ha esetleg jutsz valamire, feltétlen oszd meg velünk hozzászólásban!

Az előzetesben megjelent nyereményszorzók a bet365 irodától származnak, s ebben az időpontban voltak érvényesek: 2018.03.06. 19:00

Borítókép: Fotó: Shaun Jeffers/Shutterstock.com

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tipp

    Vilmos hercegnek lánya születik
    1.83 Bet365