Sportfogadók Kocsmája

Indította Milán, december 18, 2008, 11:21:01

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Egy csopaki tippmixelő 900 forintos téttel 4 milliót nyert!

Szép nyereményről számoltak be a Szerencsemix 32. számában, egy csopaki tippmixelő ügyes megoldása hozott sok pénzt neki a konyhára.  Olvasd tovább

Admin

***** Veterán senki
Április 2023 legnagyobb fogásai

Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre. Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Vásárosnaményben 440 forintból 3.9 milliót nyert egy tippmixelő

Nagyon szép tippsort közöltek a Szerencsemix idei évfolyamának 36. számában, amit Vásárosnaményban adtak fel. Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Egy budapesti tippmixelő 3000 forintból 3.8 millió forintot

Egyedi szelvényről számoltak be a Szerencsemix 43. számában, amit Budapesten adtak fel, első félidős gólokra fogadva. A tét kicsi volt, a nyeremény viszont annál nagyobb. Olvasd tovább

Karola

**** Tősgyökeres
Május 2023 legnagyobb fogásai

Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre. Olvasd tovább

Milán

****** Veterán
június 08, 2023, 16:11:13 #920 június 08, 2023, 16:13:58, Milán
Pletyka!

Úgy értesültem, hogy az a fórumtag aki nem vesz részt a BL-döntős játékon, itt az org-on, az hétfőtől ki lesz tiltva a fórumról.

Ne legyetek hülyék, hisz csupán két dolgot kell kiválasztani (gólszerző és első gól időpontja), majd katt a beküldésre:
https://www.sportfogadas.org/merkozesek/2283932731

Ezáltal téged nem veszélyeztet a kizárás, plussz még akár te lehetsz az aki megnyeri a 10 000 Ft-ot. Ennyit megér, nem?

(korábban nem voltak ilyen drasztikusak, nem tudom most mi érte őket...én is csak úgy hallottam, de nem tőlem tudjátok, jó?)

A bejegyzést csak egy viccnek szántam, bár ezektől kitelik bármi.

Karola

**** Tősgyökeres
Június 2023 legnagyobb fogásai

Ki volt az a fórumtag aki a legtutibb tippet tette az elmúlt hónapban? Kik a játékaink legnagyobb nyertesei? Mekkora szorzón nyertek júniusban a közösségünk tagjai? Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Egy lajozsmizsei tippmixelő 9 ezres téttel nyert kétmillió forintot

Egy lajosmizsei tippmixelő döntetlenekkel szép nyereményt hozott. Eközben hasonló módszerrel egy tatai sportfogadó is nagyot fogott. Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Siófokon egy tippmixelő 4200 forintos téttel nyert közel 2.5 milliót

Döntetlenekre tippel a Balaton Sound árnyékában. Ezzel aztán milliós nyereményt hozott össze, szép fogásokkal, szép szelvénnyel. Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Frankie Dettori karrierje elismerése lehet a BBC díja

Szokássá alakult az évek során, hogy van Unibet fogadási kínálat az év brit sportolója témában.  Olvasd tovább

Karola

**** Tősgyökeres
Július 2023 legnagyobb fogásai

Ki volt az a fórumtag aki a legtutibb tippet tette az elmúlt hónapban? Kik a játékaink legnagyobb nyertesei? Mekkora szorzón nyertek júliusban a közösségünk tagjai? Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Egy kemecsei tippmixelő egy oroszlánra fogadva nyert 3 milliót

Nem is olyan félelmetes az oroszlán, ha milliós nyereményt hoz. Erről számoltak be a Szerencsemixben, Kemecsén nem félnek az ilyen nagymacskáktól! Olvasd tovább

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
Újra lecsapott a kemecsei tippmixrém, ezúttal 5 ezerből nyert 3.4 milliót

Megint nyert valaki az alföldi településen egy milliós összeget pár ezer forintos téttel. Vajon ugyanaz a személy lenne? Hasonlóságok vannak! Olvasd tovább

artur72

* Újonc
Sport1 jelenleg:Juve-Bologna,ilyen közvetítést még soha nem hallottam,nem tudom ki a kommentátor,de extra szarul nyomja... ;D  ::)

csacsa44

****** Veterán
Idézetet írta: artur72 Dátum augusztus 27, 2023, 20:06:57Sport1 jelenleg:Juve-Bologna,ilyen közvetítést még soha nem hallottam,nem tudom ki a kommentátor,de extra szarul nyomja... ;D  ::)

Csak felnőtt a feladathoz.  :)