Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A májusi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát a júniusi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a júniusi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A júniusi hónap is izgalmas harccal szolgált ami a legnagyobb fogásokat illeti, a kiemelkedő tippek között igen népszerűnek számított a gólok számára való tippelés és a pontos eredmény meghatározása. Lássuk kik voltak a legsikeresebb tippelők az elmúlt hónapban.

A legnagyobb nyertes tippet Ricardo21 hozta össze, aki 21.00-ás nyereményszorzón játszotta a marokkói első osztályú labdarúgó-bajnokság egyik összecsapását (Ittihad de Tanger - FAR Rabat). A második félidő pontos eredményét álmodta meg (1-2) és szerencsét is hozott neki az arab foci. Gratulálunk a remek tipphez! 

Ricardo21 Ittihad de Tanger - FAR Rabat

A második hely zsiraf111-et illeti, ő az ukránok felé fordította figyelmét és a Németország - Ukrajna barátságos mérkőzésen az Ukrajna által szerzett összes gólra tippelt (felett 2.5), 13.00-ás szorzón. Ukrajna végül 3 találattal zárta a meccset, ezennel is minden elismerésünk a jó ihletésű jóslathoz!

zsiraf111 Németország-Ukrajna

A harmadik helyezést elfoglaló Szekely is a gólok számára tippelt és ugyancsak egy barátságos mérkőzést szemelt ki magának. A Japán - Peru meccsen 11.50-es oddson úgy gondolta, hogy 4.5 felett lesz a gólok száma, ami így is volt, ugyanis 5 labda talált kapuba a mérkőzés alatt. Ilyen ráérzést kívánunk a továbbiakban is!

szekely Japán - Peru

A negyedik helyen RedMunchen regnál és ezen a ponton nagyon úgy fest, hogy a gólok számára való tippelés szerencsét hozott a júniusi hónapban. Ő az olasz Serie A felé vette az irányt, ahol az Atalanta - Monza meccsen 10.50-es szorzón tippelt az Atalanta által szerzett összes gólra (Felett 4.5). A csapat hozta is a kötelezőt és 5 gólt szerzett a mérkőzés alatt, így RedMunchen szelvénye már zöldülhetett is. Igazán inspirált választás volt!

RedMunchen Atalanta-Monza

Az ötödik pozíción, 10.00-ás oddsal ketten is osztoznak, így szumi0411 folytatja a gólok számára tippelők sorát, aki egy brazil Serie D mérkőzésben látott fantáziát. Arra tippelt, hogy a Nova Iguaçu-RJ - Vitória-ES mérkőzésen 4.5 felett lesz a gólok száma és az 5 gólos mérkőzés valóra is váltotta elképzelését. Mindeközben lencsab a kézilabda Bajnokok Ligája meccsek között nézett szét és arra tippelt, hogy a Magdeburg SC - FC Barcelona Lassa mérkőzés döntetlen lesz teljes játékidőben. Mindkét tipp fantáziadús volt, gratulálunk a remek jósképességekhez!

szumi0411 Nova Iguacu RJ - Vitoria ES
lencsab Magdeburg SC - FC Barcelona Lassa

Júniusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez júniusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük Salvio, Rwilla, gabx, oakland23 és Titti7

Név Játék
Salvio Tippjáték - Roland Garros 2023
Salvio 84. SPF Race to 10
Salvio Tippjáték - NBA-döntő 2023
Salvio SPF Maradj Talpon Tippjáték - 238.
Salvio SPF Poker Series - 2023 június
Salvio Tippjáték - Június 2023
Rwilla Napi tipp - június 1.
Rwilla Napi tipp - június 4.
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (június 5-11.)
Rwilla Napi tipp - június 9.
Rwilla Napi tipp - június 13.
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (június 12-18.)
Rwilla Napi tipp - június 16.
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (június 19-25.)
Rwilla Tippjáték - Június 2023
Rwilla SPF Guru - Prémium június 2023
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (június 26. - július 2.)
gabx Mérkőzéstipp: Manchester City - Inter
gabx 85. SPF Race to 10
gabx SPF Liga - 2023 június
gabx Tippjáték - Június 2023
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (május 29. - június 4.)
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (június 5-11.)
oakland23 SPF Poker Series - 2023 június
oakland23 SPF Guru - Prémium június 2023
Titti7 SPF Guru - Prémium heti (május 29. - június 4.)
Titti7 Tippjáték - Roland Garros 2023
Titti7 SPF Guru - Prémium heti (június 5-11.)
Titti7 Napi tipp - június 15.
Titti7 SPF Guru - Prémium heti (június 19-25.)
Titti7 SPF Guru - Prémium június 2023

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével. 

Júliusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

A legaktívabbak osztoznak a havi keretben!
Fórumtagjaink regisztrációjuk során automatikusan bekerülnek az SPF Klub hűségprogramunkba, és a weboldalunkon való tevékenykedésük által pontokat gyűjthetnek.
Havi szinten 100.000 Ft-ot osztunk szét a legaktívabb tagok között!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock