Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A decemberi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát Január legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a januári hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A januári hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a foci, kézilabda és jégkorong területéről kerültek ki, míg a kiemelkedő fogások között leginkább a Teljes játékidő, a Pontos eredmény meghatározása és a Gólok számának a megtippelése domináltak.

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban more75 hozta össze, amikor 20.00-ás szorzón tippelt egy LaLiga összecsapásra. A Girona - Atlético Madrid focimeccsen a gólok számát határozta meg (Felett 6.5), ami a két csapat gólgazdag játékának köszönhetően be is következett. Minden elismerésünk a remek ötlethez!

more75 - Girona

A második helyen GreenEagle, lacuss és ROYSZ74 találhatóak, 13.00-ás oddsszal.

GreenEagle az osztrák EBEL jégkorong bajnokság területén próbálkozott, így az EC VSV - Vienna Capitals mérkőzésen háromesélyes hendikep tippet választott (Rendes játékidő - 3/Döntetlen -3), amely valóban jövedelmezőnek bizonyult.

GreenEagle - Villach SV

Ugyanakkor lacuss az Afrikai Nemzetek Kupája eseményre fordította a figyelmét és az Egyenlítői Guinea - Guinea-Bissau mérkőzésen a gólok számát tippelte meg helyesen (Felett 4.5).

lacuss - Egyenlítői-Guinea

Mindeközben ROYSZ74 ázsiai focira tippelt, amikor az AFC Ázsia Kupa keretén belül, a Japán - Indonézia összecsapással kapcsoltban egy pontos eredmény( 3-1) tipp zöldült számára.

ROYSZ74 - Japán

Mindhárom tippelőnek gratulálunk a remek ráérzéshez!

A harmadik helyet Hajdunorbert89 szerezte meg, aki a 2024-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság keretén belül a Németország - Ausztria mérkőzésre tippelt, mégpedig a Teljes játékidő végeredményére (Döntetlen), 11.50-es szorzón. Gratulálunk a szuper ötlethez!

Hajdunorbert - Németország

A negyedik helyen dreader1 található, aki kézilabda terén a Női EHF-bajnokok ligáján belül, a Vaci NKSE - Podravka Vegeta mérkőzésen a teljes játékidő kimenetelét tippelte meg (Döntetlen), mindezt 9.50-es nyereményszorzón. Mit is mondhatnánk, remek jóslat volt!

dreader1 - Vaci NKSE

Az ötödik helyen lacuss neve újra felbukkan, ezúttal egy Perth Glory - Wellington Phoenix ausztrál labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban, amely alkalmával 9.00-ás szorzón tippelt a Gólok számára (Felett 5.5) és ez az elképzelés valóra is vált. Gratulálunk a remek ötlethez!

lacuss - Perth Glory

Januári játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez januárban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük Őrült Király, Nyitraii98, LFCfanBoti, zami2, monet, csabax.

Név Játék
Őrült Király SPF Maradj Talpon Tippjáték - 252.
Őrült Király 99. SPF Race to 10
Nyitraii98 98. SPF Race to 10
LFCfanBoti 100. SPF Race to 10
zami2 Tippjáték - Férfi kézilabda Eb 2024
zami2 Tippjáték - Január 2024
zami2 SPF Kupa - 2024 január
monet Tippjáték - Január 2024
csabax 99. SPF Race to 10

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Februári ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock