Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A novemberi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát December legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a decemberi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A decemberi hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a foci és a kézilabda területéről kerültek ki, ugyanakkor a kiemelkedő tippek között leginkább a Pontos eredmény és a Teljes játékidő eredményének meghatározása domináltak.

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban zotao hozta össze, aki egzotikusabb vizekre evezett, amikor 13.00-ás szorzón tippelt egy indiai Super League focimeccsre. A Mohun Bagan - Odisha FC összecsapáson 2-2-es végeredményt várt, ami a 90-ik percben be is következett. Minden elismerésünk a szuper ötlethez!

zotao Mohun Bagan

A második helyen tutisanya és Hubner Béla találhatóak, 12.00-ás szorzóval. A német Bundesliga területén próbálkozott tutisanya, így a TSG Hoffenheim - VfL Bochum mérkőzésen 3-1-es pontos eredményre számított, ami aztán úgy is lett. Hubner Béla is maradt az európai focinál és egy spanyol LaLiga2 meccsen (SD Amorebieta - Alcorcón) jósolt ő is helyesen pontos eredményt (1-2). Gratulálunk mindkét tippelőnek a remek ráérzéshez!

tutisanya TSG Hoffenheim
Hubner Béla SD Amorebieta

A harmadik helyet lencsab szerezte meg, aki a 2023-as női kézilabda-világbajnokság keretén belül az Angola-Izland mérkőzésre tippelt, mégpedig a Teljes játékidő végeredményére (Döntetlen), 11.00-ás szorzón. Gratulálunk a szuper tipphez!

lencsab Angola

A negyedik helyen a decemberi hónapban AC_28 található, aki a Northampton Town - Oxford United angol Liga 1-es mérkőzésen a Pontos eredményt tippelte meg (2-1), mindezt 10.50-es nyereményszorzón. Mit is mondhatnánk, remek jóslat volt!

AC_28 Northampton Town

Az ötödik helyen nem kevesebb mint három személy található, így csacsa44, sipull és dreader1 is 9.00-ás oddson jósolta meg helyesen egy-egy esemény kimenetelét. Időrendi sorrendben először csacsa44 egy olasz Serie A focimeccsre tippelt, így a Monza - Juventus összecsapás esetében 1-2 pontos eredményt várt.

csacsa44 Monza-Juventus

Ezután sipull következett, aki egy bolíviai Professzionális liga foci mérkőzésre koncentrált, a Nacional Potosí - Royal Pari FC meccsen jött is a várt 3-0-ás, 2. félidős pontos eredmény.

sipull Nacional Potosi

Végül, de nem utolsó sorban dreader1 letért a focis ösvényről és egy EHF-Európa-liga kézilabda mérkőzésen, a RK Gorenje Velenje - IK Sävehof meccsen tippelt a teljes játékidő eredményére, ami szerencsére be is jött és a mérkőzés döntetlennel zárult. Gratulálunk a remek ötletekhez!

dreader1 RK Gorenje Velenje

Decemberi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez decemberben sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük GreenEagle, Salvio, iamstar, roccsa, Armada, borsod1984, Bucak77, Krisz, pckontar, trizna21.

Név Játék
GreenEagle 96. SPF Race to 10
Salvio Tippjáték - Női kézilabda-vb 2023
Salvio 97. SPF Race to 10
Salvio SPF Poker Series - december 2023
iamstar Tippjáték - Női kézilabda-vb 2023
iamstar Tippjáték - December 2023
roccsa SPF Totó - December 19.-20.-21.
roccsa SPF Liga - 2023 december
Armada SPF Maradj Talpon Tippjáték - 251.
borsod1984 SPF Maradj Talpon Tippjáték - 250.
Bucak77 SPF Liga - 2023 december
Krisz Tippjáték - Női kézilabda-vb 2023
Krisz Tippjáték - December 2023
peti983 SPF Kupa - 2023 december
trizna21 Tippjáték - December 2023

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Januári ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock