Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A novemberi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát a novemberi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a novemberi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

A novemberi hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a legsikeresebb tippek nagy része a foci területéről került ki, de azért becsúszott egy jó kis kosárlabdás opció is. A kiemelkedő tippek között találhatunk gólok számára való fogadást, de leginkább a Félidő/Teljes játékidő eredmény meghatározása volt igazán népszerű.

A legnagyobb nyertes tippet ebben a hónapban is mityuka hozta össze, ezúttal 23.00-ás nyereményszorzón tippelt egy indonéz Liga 1-es focimeccsre. A PS Tira - RANS Nusantara FC meccsen határozta meg a Félidő/Teljes játékidő eredményét, Hazai/Vendég felállásra tippelve. Gratulálunk a remek ráérzéshez!

mityuka PS TIRA

A második helyen Giggs szerepel, 18.00-ás szorzóval. Ő inkább kosárlabda terén próbált szerencsét és a litván LKL egyik mérkőzését, a Mažeikiai - BC Nevėžis összecsapást találta megfelelőnek, ahol a Félidő eredményét jósolta meg, döntetlenre tippelve. Minden elismerésünk a szuper ötlethez! 

giggs - Mazeikiai

A harmadik helyet sipull szerezte meg, aki az Eb-selejtezőkör Izrael - Svájc összecsapását szemelte ki és 16.00-és szorzón a Félidő/Teljes játékidő eredményét határozta meg, Vendég/Döntetlen felállásra tippelve. Gratulálunk a remek ötlethez!

sipull - Izrael

A negyedik helyen a novemberi hónapban szag található, aki a MOL Fehérvár - Kecskeméti TE NB1-es mérkőzésen szerzett összes gólt tippelte meg (Felett 5.5), mindezt 12.50-es nyereményszorzón. Gratulálunk a remek jósképességhez!

szag - MOL Fehérvár

Az ötödik helyen peti983 található, aki 11.00-ás oddson egy UEFA Bajnokok Ligája mérkőzésre tippelt, így a Shakhtar Donetsk - FC Barcelona meccsen a Teljes játékidő eredményét határozta meg, Hazai győzelemre tippelve, sikeresen. Mit is mondhatnánk, remek jóslat volt!

peti983 Shakhtar Donetsk

Novemberi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez novemberben sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük sipull, zsobak, tutisanya, todika, peti983.

Név Játék
sipull 94. SPF Race to 10
sipull Napi tipp - november 11.
sipull Napi tipp - november 23.
sipull SPF Kupa - 2023 november
sipull Tippjáték - November 2023
todika 94. SPF Race to 10
todika SPF Maradj Talpon Tippjáték - 248.
tutisanya SfScore - November 12.
tutisanya 95. SPF Race to 10
peti983 SPF Liga - 2023 november
peti983 Tippjáték - November 2023
zsobak 95. SPF Race to 10

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével.

Decemberi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock