A

Alatt és felett (angolul: under, over)

Az egyik legnépszerűbb fogadási típus, ahogy a neve is utal rá, a mérkőzésen szerzett gólok, pontok számára tippelhetünk. Mindkét csapat találatai számítanak, amik összeadódnak. Általában nem egész határokat adnak meg az irodák, például 2.5 gól alatt vagy felett. Ezzel válik kétesélyessé a fogadás, hiszen 2.5 találat nem lesz, vagy alatta lesz a gólok száma, vagy felette.

Ázsiai hendikep (angolul: asian handicap)

Az átlagos, európainak is nevezett hendikephez hasonló lehetőség az ázsiai hendikep, amire sok esetben AH rövidítéssel hivatkoznak. Előnyt vagy épp hátrány kap egy csapat még a találkozó megkezdése előtt, a fogadás kiértékelésénél pedig ehhez hozzáveszik a végeredményt. Elsőre nehezen érthetők lehetnek az ázsiai hendikep azon formái, amiknél a tét megosztása történik. Ezek célja, hogy egy számunkra kedvezőtlen eredménynél is kapjunk vissza pénzt.
Teljes ázsiai hendikep útmutató.

B


Befizetés (angolul: deposit)

A fogadások megkötéséhez pénzre van szükség, amit az irodánál lévő fogadási számlánk egyenlegéből vonnak le. Irodánként eltérőek a feltöltési lehetőségek, de a főbb opciók a következők: banki átutalás, bank- és hitelkártya, paysafecard, skrill, illetve neteller. A befizetési módok jelentős többsége díjmentes, az átfutási idő viszont változó. A bankkártya esetében azonnal megjelenik a pénz a fogadási számlán, míg az utalásnál több nappal kell számolni. Szintén irodánként különbözik az is, hogy az egyes befizetési opcióknál mennyi a minimálisan feltölthető összeg.

Büntetőlapok hendikep (angolul: cards handicap)

Az egyik csapat mondhatni előnnyel indul a lapok terén. Ezt az előnyt a mérkőzés végén hozzáadják a valósan begyűjtött lapokhoz, így kapjuk meg a fogadási típus eredményét.

Bejelentkezés (angolul: log in)

Minden fogadóirodához először regisztrálni kell, azért hogy be tudjanak azonosítani minket. Választunk egy felhasználónevet, ehhez kapcsolódik egy számla, amit fel kell tölteni, majd az egyenlegből lehet fogadásokat kötni. Védelmi okokból jelszót is meg kell adni a regisztráció során. Bejelentkezésnél erre a fogadási számlára lépünk be, a választott felhasználónév és jelszó segítségével.

D


Döntetlen esetén visszajár - DNB (Draw No Bet)

Döntetlen eredmény esetén a fogadás érvénytelen és a tétünket visszakapjuk.

Döntetlen esetén visszajár – első félidő (angolul: draw no bet in first half)

Hasonlóan a végeredményre vonatkozó draw no bethez, az első félidős verziónál is az történik, hogy döntetlen esetén a tétet visszakapjuk. A különbség annyi, hogy ennél a formánál a félidei állásra tippelünk.

Döntetlen esetén visszajár – második félidő (angolul: draw no bet in second half)

A második félidőben jobban teljesítő csapatra fogadunk, annyi segítséggel, hogy ha döntetlen lesz az eredmény, akkor a tétet visszakapjuk. Ebből következik, hogy kétesélyes fogadási lehetőség, valamelyik csapatra teszünk fel pénzt.

Döntetlen és mindkét csapat szerez gólt (angolul: draw and both teams to score)

A fogadási típus nevében minden benne van. Arra teszünk fel pénzt, hogy az összecsapás döntetlenre végződik, és mindkét csapat gólt szerez.

E


Egyedi fogadás (angolul: single bet)

Amikor önálló vagy más néven single fogadást kötünk, akkor egyetlen kimenetelre teszünk fel pénzt, és ha az bejön, akkor nyertünk! A várható kifizetést ebben az esetben viszonylag egyszerűen megkaphatjuk, hiszen a feltett tét és a megjátszott kimenetel szorzójának szorzata adja meg a nyeremény összegét. Amennyiben több eseményt is megjátszunk egy szelvényen, úgy már kombinált szelvényről beszélhetünk.

Első félidő pontos eredménye (angolul: correct score in first half)

Az első játékrész pontos eredményét kell eltalálni. Nem könnyű számszerűen beletrafálni a félidei állásba, ezért a pontos végeredményhez hasonlóan, ezzel a fogadási lehetőséggel is jól lehet keresni, sikeres tipp esetén.

Első lap – ha nincs büntetőlap, nincs fogadás (angolul: first card, no card no bet)

Arra fogadunk, hogy a pályára lépő csapatok közül melyik kapja az első lapot. Amennyiben nem oszt ki a bíró egyetlen büntetőkártyát sem, úgy a fogadás érvénytelen, tehát a pénzünk visszajár.

Eredmények (angolul: results)

A lezajlott mérkőzések eredményét archívumban tárolják, amiket utólag vissza tudunk keresni. Hasznos menüpont, ha kíváncsiak vagyunk egy-egy eredményre. A kutatást többféle módon könnyítik meg, keresővel, sportágválasztóval, de még dátum alapján is vissza lehet keresni mérkőzéseket. A nagyobb irodáknál az eredmény mellett statisztikákat is meg lehet tekinteni az összecsapásról.

Élő eredmények (angolul: live scores)

Egyes irodák eredményjelző menüponttal is rendelkeznek, ami nem az élő fogadás részlegét jelenti, hanem a mérkőzések alakulását tudjuk itt követni, bővebb fogadási kínálat nélkül. Az eredményközlő oldalakhoz hasonlóan van lehetőség kedvenc meccset választani, így nem kell az összes éppen zajló találkozót végig böngészni. Az élő eredmények menüpontnál általában nem csak az aktuális állást láthatjuk, hanem statisztikákat is nézhetünk az összecsapásról.

Élő fogadás (angolul: live bet)

Manapság elég sok mérkőzés esetében elérhető, hogy a meccs közben is kínálnak fogadási lehetőséget a fogadóirodák. Ez az élő fogadás, tehát konkrétan a meccs közben tippelhetünk. Az esetek többségében videós közvetítést is biztosít az iroda, így egy helyen nézhetjük a sporteseményt és fogadhatunk is rá. A kínálat hasonló a mérkőzés előttihez, de bizonyos események bekövetkezésére is fogadhatunk, mint például teniszben ki nyeri a következő pontot, vagy labdarúgásban melyik csapat kapja a következő sárga lapot.

F


Felhasználónév (angolul: username)

Minden fogadóirodánál az első lépés a regisztráció, ami egy űrlap kitöltését jelenti. Megadjuk a fontosabb adatainkat, például születési dátum és email-cím, illetve ki kell találni egy felhasználónevet és jelszót is, amik a bejelentkezéshez szükségesek. Ezek hiányában nem tudunk belépni fogadószámlánkra. Ha elfelejtenénk a felhasználónevet, vagy épp a jelszót, az irodák ügyfélszolgálatát kell felkeresni.

Félidő (angolul: half time)

Az a fogadási lehetőség, aminél a félidei állásra tippelünk. A végeredményhez hasonlóan háromesélyes: hazai vezetés, döntetlen vagy épp vendég előny.

Félidő dupla esély (angolul: double chance in first half)

Olyan fogadási típus, aminél a félidei állásra tippelünk, két-két kimenetelre egyetlen fogadással. A félidő dupla esély összevont lehetőségei: 1X, X2 és az 12, ami a döntetlen nélküli opció.

Félidő/Teljes játékidő (angolul: half time/full time)

Nem csak a mérkőzés végeredményére tudunk tippelni, hanem választhatunk összetett formát is, a félidő – teljes játékidő fogadási típussal. Ahogy a neve is utal rá, a félidei állást is el kell találni, a végeredmény mellett. Többféle lehetőség van, a fordításra is tehetünk fel pénzt, például félidőben vezet a vendég csapat, de a végén a hazaiak nyernek.

G


Gól mindkét félidőben (angolul: goal in both halves)

Olyan fogadási típus, melynél arra teszünk fel pénzt, hogy mindkét játékrészben születik gól. A nyertes fogadáshoz lényegtelen, hogy melyik csapat szerzi a gólokat, amikből tehát legalább egy kell mindegyik félidőben.

Gólok száma az első félidőben (angolul: total goals in first half)

A gólok számára történő fogadás népszerű lehetőség. Ennél a verziónál arra tippelünk, hogy az első játékrészben hány gól születik. Az első félidős gólok számára alatt vagy felett formában fogadhatunk, mivel általában feles határt adnak, például 2.5-nél több vagy kevesebb találat lesz.

Gólok száma a második félidőben (angolul: total goals in second half)

A gólok számára történő fogadás népszerű lehetőség. Ennél a verziónál arra tippelünk, hogy a második játékrészben hány gól születik. A második félidős gólok számára alatt vagy felett formában fogadhatunk, mivel általában feles határt adnak, például 2.5-nél több vagy kevesebb találat lesz.

H


Határ

Alatt/fölött fogadások esetén alkalmazott ponthatár, mely lehet egész szám (pl. 3 gól), vagy tört szám (2.5). Egész szám esetén három kimenetel lehetséges (alatt, fölött, és pontosan annyi), tört szám esetén csak két kimenetel lehet (vagy kevesebb, vagy több).

Hazai csapat nyer és mindkét csapat szerez gólt (angolul: home team to win and both teams to score)

Beszédes a fogadási típus neve, amivel arra teszünk fel pénzt, hogy a hazai környezetben pályára lépő csapat megnyeri a találkozót, eközben pedig mindkét fél, tehát a vendégek is gólt szereznek.

Hazai csapat gólt szerez mindkét félidőben (angolul: home team to score in both halves)

Arra tippelünk ezzel a fogadási típussal, hogy a hazai környezetben pályára lépő csapat mindkét félidőben betalál az ellenfél hálójába. Ha csak az egyik félidőben szerez gólt a hazai csapat, fogadásunk vesztes lesz.

Hazai csapat szerez gólt az első félidőben (angolul: home team to score in first half)

Ahogy a neve is mutatja, arra tippelünk, hogy a hazai pályán játszó csapat betalál az ellenfél hálójába az első félidőben. A második játékrész eseményeitől és a vendégek góljaitól független fogadási lehetőség.

Hazai csapat szerez gólt a második félidőben (angolul: home team to score in second half)

Az első félidő eseményeitől független fogadási forma, amivel arra teszünk fel pénzt, hogy a hazai csapat szerez gólt a második játékrészben.

Hazai csapat piros lapot kap (angolul: home team given a red card)

Ahogy a neve is mutatja, arra fogadunk, hogy a mérkőzés során a hazai csapatból kiállítanak valakit. Kétesélyes fogadás, hiszen arra is tehetünk fel pénzt, hogy nem kap pirosat egyetlen hazai játékos sem.

Hendikep – európai (angolul: handicap)

Amikor a mérkőzés egyik résztvevőjének előnyt, vagy épp hátrányt adnak a kezdősípszó előtt, akkor beszélhetünk hendikep fogadásról. Például egy Barcelona – Betis összecsapásnál a vendégek plusz egy gólról indulnak: Betis +1-es hendi. Ebben az esetben, ha a Barcelonára fogadunk, akkor legalább két góllal kell nyernie a katalán csapatnak. A hendikep határok lehetnek egész, de tört számok is, utóbbi esetében kétesélyes lesz a fogadás (valamelyik csapat nyer a nem egész, például 1.5-ös gólelőnyt beszámítva), míg egész határoknál a döntetlen lehetősége is felmerül (az előbbi példánál maradva, a Barcelona 1:0-s győzelme esetén is ez történik).

Hosszú távú fogadás (angolul: long term, outright)

Ahogy a neve is utal rá, nem egyetlen mérkőzésre tippelünk, hanem egy adott sportesemény, liga, bajnokság későbbi szakaszára. Ez a hosszú táv jelenthet heteket, hónapokat, de akár éveket is. Többnyire az adott bajnokság nyertesére, legjobb vagy épp legeredményesebb játékosára fogadhatunk ilyen módon. Például melyik ország nyeri a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot vagy ki lesz a torna gólkirálya.

J


Jelszó (angolul: password)

A fogadóirodába történő regisztráció során személyes adataink mellett felhasználónevet és jelszót is választani kell. Erre azért van szükség, hogy be tudjanak azonosítani minket, illetve hogy megvédjük fogadási egyenlegünket, tehát a pénzünket. A bejelentkezés során a felhasználónévre és a jelszóra lesz szükség, amit ha elfelejtenénk, kérhetünk emlékeztetőt email-címünkre, de az iroda ügyfélszolgálatát is felkereshetjük.

K


Kombinált fogadás, kötésben fogadás, gyűjtő fogadás (angolul: multi bet)

Amikor nem csak egyetlen fogadási kimenetelre fogadunk, hanem több eseményt is elhelyezünk a szelvényen, akkor kombinált fogadást kötünk, vagy ahogy tippmixes nyelven hívják, kötésben fogadunk. Alapesetben minden tippünknek be kell jönnie, hogy nyerhessünk, de vannak speciális kombik is, melyeknél nem feltétlenül kell minden tippnek nyertesnek lennie. Ilyen például a Canadian, Goliath, Heinz, Lucky 15, Lucky 31, Lucky 63, Patent, Super Heinz, Trixie, vagy épp a Yankee. Részletes leírás a kombinációkról.

Kifizetés (angolul: withdrawal)

A nyeremény felvételének folyamata a kifizetés, tehát amikor a fogadóirodánál lévő számlánkról pénzt veszünk fel. Többségében a befizetés módja meghatározza a kifizetést is, hiszen ugyanolyan módon tudunk kifizetést kezdeményezni, ahogy a számla feltöltését is elvégeztük. Ha például internetes pénztárcát használtunk befizetésre, akkor a pénzfelvételnél is ez a lehetőség lesz elérhető a legtöbb irodánál. A kifizetésnek lehet díja, ezt mindig érdemes előre megnézni.

Kijelentkezés (angolul: log out)

A fogadás megkezdéséhez először be kell jelentkezni a regisztráció során megadott felhasználónevünk és jelszavunk segítségével, majd amikor már nem akarunk több fogadást kötni, érdemes kijelentkezni a felhasználói fiókból. Erre azért van szükség, hogy mások ne tudják használni a nyitva maradt számlánkat.

L


Lapok száma (angolul: total cards)

Fogadási lehetőség a mérkőzésen kiosztott lapok számára. A sárga és a piros is számít, mivel mennyiségre fogadunk. Általában nem egész határt adnak meg, így kétesélyes fogadási lehetőség.

Legtöbb büntetőlap (angolul: most cards)

Arra fogadunk, hogy melyik csapat kapja a több lapot a mérkőzés során. Háromesélyes fogadási típus, mert fennáll a döntetlen lehetősége is, amennyiben a bíró mindkét félnek ugyanannyi lapot mutat a találkozó alatt.

Legtöbb szögletrúgás (angolul: most corners)

A szögletrúgásokra úgyis fogadhatunk, hogy melyik csapat végez el többet. Ez a fogadási forma lehet háromesélyes kimenetelű, tehát az egyik félnek jön össze több sarokrúgás vagy épp egyenlő számú szögletet végeznek el.

M


Mindkét csapat szerez gólt (angolul: both teams to score – BTTS)

Két kimenetelű fogadási lehetőség, melynél Igenre, vagy Nemre tippelhetünk. Amennyiben az Igen opció mellett döntünk, arra fogadunk, hogy a mérkőzésen mindkét fél gólt szerez. A másik esetben csak az egyik csapat találhat be, ha nyerni szeretnénk. Bizonyos irodákban elérhető az is, hogy a mindkét csapat szerez gólt opciót külön félidőnként játsszuk meg.

Mindkét csapat szerez gólt mindkét félidőben (angolul: both teams to score in both halves)

Összesen négy találatra van szükség ehhez a fogadási típushoz, hiszen mindkét csapatnak, mindkét félidőben gólt kell szereznie. Ha csak egy félidő is kimarad valamelyik csapatnál, fogadásunk vesztes lesz.

Mindkét csapat szerez gólt az első félidőben (angolul: both teams to score in first half)

A fogadási típus nevéből már látszik, hogy mire tippelünk. A fogadás sikerességéhez mindkét csapatnak gólt szereznie az első félidőben. A második félidő eseményeitől függetlenül, csak az első játékrész történései számítanak.

Mindkét csapat szerez gólt a második félidőben (angolul: both team to score in second half)

A fogadási típus nevéből már látszik, hogy mire tippelünk. A fogadás sikerességéhez mindkét csapatnak gólt szereznie a második félidőben. Az első félidő eseményeitől függetlenül, csak a második játékrész történései számítanak.

Második félidő dupla esély (angolul: double chance in second half)

A második játékrész eredményére tippelünk, összevont kimeneteleken keresztül. Ez azt jelenti például, hogy egyszerre teszünk fel pénzt az egyik csapatra és a döntetlenre is. A második félidő dupla esélyes formái: 1X, X2 és 12, tehát döntetlen nélküli lehetőség.

Második félidő pontos eredménye (angolul: correct score in second half)

A második játékrész pontos eredményét kell eltalálni. Nem könnyű számszerűen beletrafálni, hogyan alakul a második félidő, ezért a pontos végeredményhez hasonlóan, ezzel a fogadási lehetőséggel is jól lehet keresni, sikeres tipp esetén.

O


Odds

Lásd Szorzó

Over

Lásd alatt/felett.

Összes büntetőlap hazai csapatnál (angolul: total cards by home team)

A hazai csapat által begyűjtött lapok számára fogadunk ennél a típusnál. Ahogy a neve is mutatja, a teljes találkozó alatt kapott büntetőkártyák számára tippelünk, általában nem egész határhoz képest, így lesz kétesélyes. Például 3.5 lapnál több vagy kevesebb.

Összes büntetőlap vendég csapatnál (angolul: total cardy by away team)

A vendég csapat által begyűjtött lapok számára fogadunk ennél a típusnál. Ahogy a neve is mutatja, a teljes találkozó alatt kapott büntetőkártyák számára tippelünk, általában nem egész határhoz képest, így lesz kétesélyes. Például 4.5 lapnál több vagy kevesebb.

P


Páros/páratlan (angolul: even/odd)

Kaszinós fogadási típus, majdnem olyan, mint a piros és fekete a rulettnél. A neve is mutatja, hogy a mérkőzés góljainak, pontjainak számára tippelünk, hogy páros vagy páratlan lesz. Sokakban felmerülhet a kérdés, mi történik 0:0 esetén. A rulettnél ez egy külön szín, a zöld, viszont fogadásban a matematika érvényesül, a nulla páros szám.

Piros lap (angolul: red card given)

Egyszerű fogadási lehetőség, melynél arra tippelünk, hogy a bíró felmutatja-e a piros lapot a mérkőzés során legalább egyszer. Kétesélyes fogadási típus, hiszen vagy lesz kiállítás, vagy nem.

Pontos eredmény (angolul: correct score)

Arra tippelünk, hogy mi lesz a pontos végeredmény a találkozón. Csak akkor nyerünk, ha hibátlanul eltaláljuk, ellenkező esetben elveszítjük a tétet.

S


Statisztikák (angolul: statistics)

A fogadás megkönnyítéséhez egyes irodák rendelkeznek statisztikai menüponttal, amik jobb esetben sokféle számot tartalmaznak. Alapvető adatok mellett, mint például bajnoki táblázatok, formák, vagy épp gólátlag, manapság már részletes statisztikák is elérhetőek. Többek között ilyen a kapura lövések, szabálytalanságok, gólhelyzetek száma, kirúgások, védések vagy épp bedobások mennyisége.

Szorzó (angolul: odds)

Minden fogadási kimenetelnek van nyereményszorzója, oddsa, amely valójában egy esélyszázalékot tükröz, arra az esetre, hogy az adott kimenetel megvalósul (például nyer a hazai csapat). Amennyiben bejön a fogadásunk, akkor a nyereményt úgy kapjuk meg, hogy a feltett tétet összeszorozzuk a szorzóval. Ha több eseményt is megjátszunk egy szelvényen, akkor mindegyik külön szorzóval rendelkezik, ezek szorzata adja meg az össz szorzót, vagy ahogy sok helyen hívják, eredő oddsot.

Számla (angolul: account)

A fogadáshoz elengedhetetlen egy ingyenes számla nyitása a választott irodánál, ami a regisztrációval jön létre. Erre a számlára kell pénzt feltölteni, hogy fogadni tudjunk, illetve ha jól alakulnak a tippek, akkor kifizetést is kezdeményezhetünk az egyenlegből. A számla létrehozásánál email-címre, személyes adatokra van szükség, emellett választani kell felhasználónevet és jelszót, ezek beírásával történik a bejelentkezés.

Szerzett gól 0:00 – 14:59 között (angolul: goal scored 0:00 – 14:59)

Olyan fogadási típus, melynél arra tippelünk, hogy az első negyedórában lesz gól. Az mindegy, hogy melyik csapat talál be, viszont az időpontnál már egyetlen másodperc is számít, így a 15. perces gól vesztes fogadást jelent. Az irodák a mérkőzések hivatalos oldalán nézik az időpontot.

Szerzett gól 0:00 – 29:59 között (angolul: goal scored 0:00 – 29:59)

Olyan fogadási típus, melynél arra tippelünk, hogy az első félórában lesz gól. Az mindegy, hogy melyik csapat talál be, viszont az időpontnál már egyetlen másodperc is számít, így a 30. perces gól vesztes fogadást jelent. Az irodák a mérkőzések hivatalos oldalán nézik az időpontot.

Szögletrúgások száma (angolul: total corners)

Manapság a sarokrúgások számára is fogadhatunk. Általában feles határt adnak meg, ezért lesz kétesélyes a fogadás, tehát alatt vagy felett opcióra tehetünk fel pénzt. Például 8.5-nél több vagy kevesebb szögletet végeznek el a csapatok.

Szögletrúgások száma a hazai csapatnál (angolul: total corners by home team)

Csapatok által elvégzett szögletek számára is tippelhetünk, ilyen például a hazaiak által elvégzett sarokrúgások száma. Alatt és felett opciók vannak általában, mivel feles határt adnak meg. Az ellenfél szögleteitől független fogadási lehetőség.

Szögletrúgások száma a vendég csapatnál (angolul: total corners by away team)

Csapatok által elvégzett szögletek számára is tippelhetünk, ilyen például a vendégek által elvégzett sarokrúgások száma. Alatt és felett opciók vannak általában, mivel feles határt adnak meg. Az ellenfél szögleteitől független fogadási lehetőség.

Szögletrúgások száma első félidőben (angolul: total corners in first half)

Ahogy a neve is utal rá, ennél a fogadási formánál arra teszünk fel pénzt, hogy mennyi szögletet végeznek el a csapatok az első félidőben, a második játékrésztől függetlenül.

Szögletrúgások száma második félidőben (angolul: total corners in second half)

Ahogy a neve is utal rá, ennél a fogadási formánál arra teszünk fel pénzt, hogy mennyi szögletet végeznek el a csapatok az első félidőben, a második játékrésztől függetlenül.

Szögletek száma páratlan/páros (angolul: total corners odd/even)

A gólok számához hasonlóan a szögleteknél is fogadhatunk rá, hogy páros vagy páratlan lesz a mérkőzésen elvégzett összes sarokrúgás száma.

Stake

Lásd Tét.

T


Tét (angolul: stake)

Az a pénzösszeg, amit egyetlen fogadással kockáztatunk, tehát ezt vonják le a számla egyenlegéből miután feladásra kerül a szelvény. A fogadási számla pénznemétől függően ez lehet forintban, dollárban, vagy épp euróban megjelenő összeg, és amennyiben nyertes lesz a fogadás, a teljes (vagy más neveken eredő, össz) szorzóval ezt a pénzmennyiséget fogják felszorozni, így jön ki a nyeremény.

Teljes játékidő (angolul: full time)

Olyan fogadási típus, melynél a mérkőzés nyertesére, a győztes csapatra, játékosra tippelünk. Valószínűleg a legnépszerűbb opció, ami az egyes sportágaknál lefedi az összes végkimenetelt. Például labdarúgásnál ezért háromesélyes (hazai, döntetlen, vendég), míg tenisznél kétesélyes (két játékosból az egyik nyerhet csak) a teljes játékidős fogadás.

U


Under

Lásd alatt/felett.

V


Vendég csapat nyer és mindkét csapat szerez gólt (angolul: away team to win and both teams to score)

Beszédes a fogadási típus neve, amivel arra teszünk fel pénzt, hogy a vendégként pályára lépő csapat megnyeri a találkozót, eközben pedig mindkét fél, tehát a hazaiak is gólt szereznek.

Vendég csapat gólt szerez mindkét félidőben (angolul: away team to score in both halves)

Arra tippelünk ezzel a fogadási típussal, hogy a vendég környezetben pályára lépő csapat mindkét félidőben betalál az ellenfél hálójába. Ha csak az egyik félidőben szerez gólt a vendég csapat, fogadásunk vesztes lesz.

Vendég csapat szerez gólt az első félidőben (angolul: away team to score in first half)

Ahogy a neve is mutatja, arra tippelünk, hogy a vendégként pályára lépő csapat betalál az ellenfél hálójába az első félidőben. A második játékrész eseményeitől és a hazaiak góljaitól független fogadási lehetőség.

Vendég csapat szerez gólt a második félidőben (angolul: away team to score in second half)

Az első félidő eseményeitől független fogadási forma, amivel arra teszünk fel pénzt, hogy a vendég csapat szerez gólt a második játékrészben.

Vendég csapat piros lapot kap (angolul: away team given a red card)

Ahogy a neve is mutatja, arra fogadunk, hogy a mérkőzés során a vendég csapatból kiállítanak valakit. Kétesélyes fogadás, hiszen arra is tehetünk fel pénzt, hogy nem kap pirosat egyetlen vendég játékos sem.