Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. Az áprilisi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb fogásokra.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát a májusi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a májusi hónap 5 legnagyobb fogása oddsok alapján

A májusi hónap is izgalmas harccal szolgált ami a legnagyobb fogásokat illeti, előszeretettel tippeltetek a legkülönbözőbb sportágakra és bajnokságokra. Lássuk kik voltak a legsikeresebb tippelők az elmúlt hónapban.

A legnagyobb fogást ketten is összehozták, így 20.00-ás oddson tippelt Assassin a Manchester City - Real Madrid BL-összecsapásra, míg tutisanya a jégkorong világbajnokságra koncentrált, egy USA - Németország mérkőzés formájában. Assassin a Bajnokok Ligája elődöntő pontos eredményét álmodta meg (4-0) míg tutisanya ugyanezt tette a jégkorong vb-mérkőzés esetében, rendes játékidőre tippelve (3-3). Szép munka volt, ilyen ráérzést kívánunk a továbbiakban is!

Assassin Manchester City - Real Madrid
Tutisanya USA - Németország

A második helyen mityuka szerepel, aki a női spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság felé irányította figyelmét, így jött be 19.00-ás szorzón a Félidő/Teljes játékidő, Vendég/Hazai tipp a Real Madrid (n) - Levante (n) mérkőzés alkalmából. Gratulálunk a remek tipphez! 

Mityuka Real Madrid (n) - Levante (n)

A harmadik hely Ricardo21-et illeti, aki Csehország tájékára kalauzol bennünket egy 18.00-ás szorzóval. Ő úgy gondolta, hogy a cseh kosárlabda bajnokság (NBL) felhozatalából szemezget majd, arra tippelve, hogy a BK Děčín - BK Pardubice meccsen döntetlent láthatunk a félidőben és teljesen igaza volt!

Ricardo21 BK Decin - BK Pardubice

BvB_09 a negyedik helyen szerepel, ő a román első osztályú labdarúgó-bajnokság felé vette az irányt, ahol az első félidős gólok számára tippelt az Universitatea Cluj - FC Voluntari meccs alkalmából (Felett 2.5), 11.00-ás oddson. Gratulálunk a remek jósképességhez!

BvB_09 Universitatea Cluj - SC FC Voluntari SA

Az ötödik helyért sem kell a szomszédba menni, ezen ugyancsak BvB_09 osztozik hezóval. BvB_09 ezúttal kikacsintott Európából és az argentin első osztályú labdarúgó-bajnokság Racing Club - Club Atletico Talleres meccsénél landolt, ezúttal is gólok számára tippelve 10.00-ás szorzón (Felett 4.5). Mindeközben hezo a Roland Garrost részesítette előnyben. Arra tippelt ugyancsak 10.00-ás oddson, hogy a Felix Auger Aliassime - Fabio Fognini mérkőzésen utóbbi lesz a győztes, csakhogy ezt megfűszerezte egy kis hendikeppel is (Szett hendikeppel/Vendég -2.5). Szerintünk mindkét tipp meglehetősen fantáziadús volt!

BvB_09 Racing Club - Club Atletico Talleres
Hezo Felix Auger Aliassime - Fabio Fognini

Májusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez májusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük marciluca, Rwilla, Powell, BvB_09, curpy82

Név Játék
marciluca 82. SPF Race to 10
marciluca SPF Liga - 2023 május
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (május 1-7.)
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (május 8-14.)
Rwilla SPF Guru - Prémium heti (május 15-21.)
Rwilla Napi tipp - május 24.
Rwilla SPF Guru - Prémium május 2023
Powell SPF Guru - Prémium heti (május 1-7.)
Powell SPF Guru - Prémium heti (május 8-14.)
Powell Tippjáték - Május 2023
Powell SPF Guru - Prémium május 2023
BvB_09 SPF Guru - Prémium május 2023
curpy82 Napi tipp - május 2.
curpy82 Napi tipp - május 15.
curpy82 Tippjáték - Hoki VB 2023

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével. 

Júniusi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Fórumtagjaink regisztrációjuk során automatikusan bekerülnek az SPF Klub hűségprogramunkba, és a weboldalunkon való tevékenykedésük által pontokat gyűjthetnek.
Havi szinten 100.000 Ft-ot osztunk szét a legaktívabb között! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock