A Ladbrokes nyilvánosságra hozott egy táblázatot, amelyben a fogadók által “megjósolt” angol Premier League végső állása szerepel. Ezek a fogadások még a szezon kezdete előtt lettek megtéve, mielőtt bárki labdába rúgott volna.

A 2019-20-as szezon előtt tett összes fogadás alapján a bukik elkészítettek egy “előrejelzés” táblázatot, ami alapján a fogadók többsége helyesen tippelte meg a Liverpool győzelmét, a Manchester City és Manchester United helyezését valamint azt, hogy a Bournemouth és a Watford kiesik.

A fogadási trendek szerint legtöbben arra számítottak, hogy a Norwich és Aston Villa könnyedén veszi majd az akadályokat, valamit a Burnleyvel kapcsolatban is melléfogtak, mert úgy gondolták, hogy a lista alján végzik majd.

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője szerint a tippelők többsége pontosan eltalálta a top3-at, de kettőt a kiesők közül is, míg a Sheffield United és a Burnley túlszárnyalták az elvárásokat.

Azt is hozzátette, hogy a londoni Arsenalt a rivális Chelsea elé helyezték, és a Norwichnak is nagy bizalmat szavaztak, mint kiderült egy olyan szezonban, ami ennél rosszabbul nem is mehetett volna a kanáriknak.

Ranglista tippek alapján vs. valós ranglista szezon végén

Forrás: Sportfogadas.org

A pár napja zárult Premier League következő szezonjára is fogadhatunk már az Unibeten.

Ki nyeri meg a 2020-21-es Premier League bajnokságot?

Szerintetek ki lesz a következő PL-szezonban a bajnok? Hozzászólásban akár összeállíthattok egy top4-et is.