A Nolimit City, a többszörösen díjnyertes szoftverszállító újabb növekedési pontot jelentett be, mivel egy fontos megállapodást ünnepelhet a bet365-tel. A két partner közösen jelentette be a megállapodást, miszerint a Nolimit City tartalmait a fogadóiroda Játékok részlege alá készül besorolni.

A bet365 a piacvezető sportfogadás mellett első osztályú kaszinó, játék, póker és bingó termékeket is kínál. A vállalat most a szerencsejáték-piaci részesedésének fokozására törekszik és célja, hogy növelje stúdió portfólióját a legnevesebb online beszállítókkal, köztük a Nolimit Cityvel is.

Az élvonalbeli játékairól és rendhagyó témáiról ismert szoftverszállító izgatottan várja, hogy első osztályú játékait a bet365 hatalmas adatbázisában is bemutathassa.

Malcolm Mizzi, a Nolimit City kommunikációs vezérigazgatója így nyilatkozott: 

"Szavak nélkül maradtunk! A fogadások világának egyik vezető közismert nevével való közvetlen partnerségünk hatalmas büszkeség és öröm a Nolimit háza táján. Ez is mutatja, hogy az évek során mennyit fejlődtünk és felülmúltuk az elvárásokat."

A bet365 szóvivője is megszólalt:

"Izgatottan üdvözöljük a Nolimit City-t az innovatív és élvonalbeli szerencsejáték partnereink portfóliójában. Az izgalmas funkciók új nyerőgépekbe való építésével úgy érezzük, hogy a partnerség nagyszerűen illeszkedik az exkluzív Játék kínálatunkba."

A Nolimit City-ről:

A Nolimit City egy máltai, stockholmi és indiai székhelyű online kaszinó platform és játékfejlesztő, amely kiváló minőségű tartalmat és szolgáltatásokat kínál a világ minden táján működő üzemeltetőknek. A vállalat az alapoktól kezdve házon belül tervezte és fejlesztette ki platformját, aminek köszönhetően egy erős és erőteljes motort biztosít, valamit nagy mennyiségű játékot és közösségi interakciót képes kezelni, mind asztali, mind mobileszközökön. Ehhez párosul egy innovatív back-office és bónusz eszköztár, amely partnereink számára egyszerű ügyintézést biztosít. Rendkívül rugalmas, és az üzemeltetők egyedi igényeihez és szükségleteihez igazítható. Az iparág legnagyobb elméit és művészi tehetségeit foglalkoztatjuk: olyan embereket, akik szenvedélyesen szeretik a szerencsejátékokat és a technológiát. Ők segítenek nekünk egy olyan portfólió létrehozásában, amely tele van szórakoztató és magával ragadó játékokkal.

A legújabb Nolimit City játékokat már ki is próbálhatod a bet365 Játékok részlegén!

Forrás: nolimitcity.com