Az egyik legjobb sportfogadás ajánlattal jelentkezik az Unibet a magyar játékosok számára. Ha még nem rendelkezel számlával, akkor ezt kár kihagynod.

Figyelembe véve az aktuális piac alakulásait, a korlátozásokat, az egyre nehezebben teljesíthető feltételekkel megjelenő bónuszokat, egy olyan periódusban amikor a fogadóirodák már nem annyira bőkezűek, mint korábban voltak, a szolgáltató melynek mottója "játékosoktól játékosoknak" fittyet hányva a trendeknek piacra dob egy új ajánlatot a friss regisztráltak számára, mely így szól: 100%-os befizetési bónusz 10 000 forintig!

Nézzük is meg, hogy mit jelent ez. Az ajánlat kizárólag olyan játékosokra vonatkozik, akik korábban nem töltötték fel Unibetes számlájukat. Most ha megteszik, akkor a befizetett összeg (minimum 3500 forint) függvényében 100%-os bónuszban részesülnek, amely akár 10 000 forintot is jelenthet.
További részletek az ajánlatról

Tehát ott tartunk, hogy befizetsz például 10 000 forintot, s befizetési bónuszként kapsz még egy 10-est. Ok, de hogyan jutunk el a 25 ezerhez? Hát úgy, hogy amennyiben általunk regisztrálsz az Unibetre, akkor a fentieken kívül még egy 5 000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz! Részletek az exkluzív ajánlatról

Összegezzünk

  • önrész: 10 000 forint (nyilván lehet kevesebb is, minimum 3500 forint)
  • befizetési bónusz: 100%! Maximum 10 000 forint!
  • általunk regisztrálok extra jutalma: 5 000 forint ingyenes fogadás

Soha rosszabbat! 

Unibet Regisztráció