A rutinos Philipp Kohlschreiber június elejétől bíztató eredményeket gyűjtött és a német torna nyolcaddöntőjében nem esélytelen Filip Krajinovic ellen.

Philipp Kohlschreiber (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

A harminchét éves játékos (ATP 117.) a Roland Garroson kezdte magára vonni ismét a figyelmet, ahol sikerült a harmadik fordulóig eljutnia miután Fernando Verdascot és Aslan Karatsev-t is legyőzte. A füves idényt Halleban kezdte a 2011-es bajnok és a negyeddöntőig menetelt. A Wimbledon sorshúzása nem volt számára kedvező és az utólag még Novak Djokovic-t is megszorongató Denis Shapovalov-l mérkőzött meg az első körben, ahol csak öt szett után tudott továbbjutni a kanadai, aki végül az elődöntőig menetelt. Mindezeket az eredményeit igazolta az első körös hamburgi győzelme Jaume Munar ellen (7-6, 6-4).

Az utolsó tizenhat között Philipp ellenfele egy másik salakspecialista, Filip Krajinovic (ATP 44.) lesz. A huszonkilenc éves szerb játékos idén nem találta legjobb játékát, jelesebb eredményeit a monte-carlói és belgrádi salakon szerezte, előbbin a nyolcaddöntőig jutott, utóbbin pedig a negyeddöntőig. Aggasztó lehet számára, hogy április vége óta, az említett szerb tornát követően, csak három meccset nyert és ötöt veszített. Hamburgban Daniel Altmaier ellen nyitott egy 6-3, 6-7, 6-1-es győzelemmel, de a pillanatnyi játékformája miatt, megtörténhet, hogy ennél többre most ne legyen képes Németországban. A bukmékerek oddsai is kiegyensúlyozott erőviszonyokat mutatnak.

Július 14, Szerda

13:30  Philipp Kohlschreiber - Filip Krajinovic    1.82  1.82

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.14. (07:15)