Szerencsére nem született meglepetés a svéd - portugál utolsó főcsoportos mérkőzésen, így ennek köszönhetően is a magyar férfi válogatott a legjobb 8 csapat között folytathatja a kézilabda világbajnoki szereplését.

A házigazdák segítségével negyeddöntős Magyarország

Vasárnap délután a mieink 12 gólos győzelmet aratott a Zöld-foki szigetek ellen (végeredmény 42-30), majd este Svédország kettő góllal győzte le a portugál válogatottat, bár tegyük hozzá, hogy azért akadtak a mérkőzésen izgalmasabb periódusok. Például a szünetben 1 gólos előnyük volt a portugáloknak, s bár a svédek fordítottak, azért volt alkalom amikor csupán egy gól volt a különbség a két válogatott között. Végül szerencsére kedvezően zárult a meccs.

Már csak az volt a kérdés, hogy ki lesz a magyar válogatott ellenfele a torna negyeddöntőiben. Erről hétfőn este egy egymás elleni mérkőzésen döntött a dán valamint az egyiptomi válogatott. Ez a mérkőzés végül a skandinávok győzelmével zárult (Dánia 30-25 Egyiptom), így mivel megnyerték a főcsoportjukat ezért velünk egy ágra kerültek.

Azt is megtudtuk, hogy amennyiben Magyarországnak sikerülne a bravúr, és felülmúlná Dániát, akkor az elődöntőben a spanyol - norvég mérkőzés győztesével találkozhatna.

Jól ismerjük a dánokat

A dán válogatott tökéletesen teljesítette a selejtező-csoportos küldetését, Belgium, Bahrein, majd Tunézia volt a vereséget szenvedő fél. A főcsoportban érkezett egy "botlás", ugyanis nem sikerült győzniük Horvátország ellen (eredmény 32-32), majd viszont jött egy szépítés az Egyesült Államok ellen (33-24), végül pedig a sorsdöntő mérkőzésen mondhatni simán verték Egyiptomot (30-25).

A dán és a magyar válogatott legutóbb a 2020-as Európa-bajnokságon találkozott, akkor pedig döntetlennel zárult a csoportkörös mérkőzésük (eredmény 24-24). Dánia egyébként nem szívesen emlékszik arra a tornára, ugyanis már a csoportkör során búcsúztak, a magyar válogatott pedig csoportgyőztesként folytathatta a tornát. 

2019-ben a kézilabda-vb főcsoportjában a dánok 3 gólos sikert arattak ellenünk (25-22). Legutóbbi magyar siker 2017-ben született Dánia ellen (27-25) ugyancsak a világbajnokságon. Hátha 6 év után sikerül újra bravúrt elérni ellenük. Akkor is esélytelenek voltunk a meccs előtt, most is.

Férfi kézilabda-vb negyeddöntők menetrendje

január 25., szerda

Fogadjunk a magyar válogatott negyeddöntős meccsére

Az Unibeten számos lehetőség közül válogathatunk, legyen szó akár teljes játékidős, akár hendikepes fogadásról.

Amennyiben valaki teljes mértékben bízik a magyar válogatottban, akkor annak tökéletes választás lehet a magyar továbbjutás, amit e cikk írásakor 7.50-ért játszhatunk, de egy hendikepes fogadás a magyar csapatra is értékelhető. Például ha arra fogadunk, hogy Magyarország +7.5 gól, ami azt jelenti, hogy a magyar válogatott 7 gólos előnnyel kezd, akkor mindazt 1.79-es szorzón tehetjük. Ez a fogadás akkor nyertes ha a mieink nyernek, döntetlent játsszanak, vagy akár vereség esetén is, ha nem kapnak ki több, mint 7 góllal.

A gólhatárt 61.5-nél húzták meg eredetileg, az ez alatti gólok számára 1.98-ért fogadhatunk, ha ennél több gól (62 vagy több) születik akkor arra 1.77-ért helyezhetünk el tétet. Természetesen ezen a határon változtathatunk mi is, és ennek függvényében változik a nyereményszorzó is. Például a minimum 63 gól a mérkőzésen 2.25-ért játszható.

Ezen kívül persze ennél a mérkőzésnél is fogadhatunk az első félidő különböző csapatteljesítményeire, de ugyanúgy a teljes meccsre vonatkozóan is.

Nem utolsó sorban most az Unibeten az új játékosok megnövelt, 20-as szorzón fogadhatnak a dán - magyar negyeddöntőre.

Játékosok teljesítményére is fogadhatunk

Amennyiben szeretnénk mélyebbre ásni, és különbnél különb fogadásokat kötni, akkor erre is van lehetőségünk. A fogadási kínálatban a "Speciális fogadások játékosokra" fül alatt arra tippelhetünk, hogy bizonyos játékosok hogyan fognak szerepelni a szerdai találkozón. Fogadhatunk például Mikkel Hansen góljainak számára, de akár egyebek között Lékai Máté teljesítményére is. Kiemelünk az alábbiakban egy párat, viszont a teljes ajánlatot megtaláljátok az irodánál.

Unibet teljes fogadási kínálat

Dánia - Magyarország kézi-vb meccs online közvetítése

A dánok elleni negyeddöntős mérkőzésünket élőben megtekinthetjük az M4 Sporton szerdán 18 órától, viszont ha mondjuk erre valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőségünk, vagy akár szeretnénk a mérkőzésekre élőben fogadni, akkor sokkal kedvezőbb például direkt egy fogadóiroda élő közvetítési felületét használni, ahol miközben nézzük a meccset tétet helyezhetünk el egy következő eseményre. Ezt a szükségletet pedig tökéletesen szolgálja az Unibet.

Amennyiben szeretnétek élőben követni a mérkőzéseket az Unibeten, akkor egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla. A minimum befizetési összeg 3300 forint, és a leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás megoldás, legyen szó akár Visáról, Mastercardról vagy Maestroról.

Amennyiben most általunk regisztráltok az Unibetre, és számlátokat feltöltitek akkor az alap megszerezhető regisztrációs bónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesültök. Több információ az ajánlatról itt.

  Unibet regisztráció és élő közvetítés

Borítókép: A magyar válogatott ünnepli győzelmét a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Fotó: MTI/Kovács Tamás