Nagyon szoros és izgalmas mérkőzésen van túl a magyar férfi kézilabda válogatott, viszont a lényeg, hogy sikerült begyűjteni a kötelező győzelmet Montenegró ellen.

Rengeteg hibával játszott mindkét válogatott, úgy Magyarország, mint Montenegró, emiatt nem csak a félidőben (14-14), de a végén is kiélezett volt a küzdelem. Sajnos kimondhatjuk, hogy benne volt a játékban a döntetlen, vagy akár a vékony vereség, az idei férfi kézilabda Eb első győzelmünkkel viszont egyből a C-csoport élére álltunk.

Palasics Kristóf a szerbek ellen is remekelhet

A Montenegró elleni mérkőzés után a magyar férfi kézilabda válogatott fiatal kapusa szerényen nyilatkozott, beismerve, hogy voltak hibái, viszont aki látta a meccset az tudja, hogy nélküle lehet, hogy nem beszélhetnénk a csoportelsőségről első meccsünk után.

 "Nagyon örülök, hogy bizalmat kaptam és kezdhettem ezen a mérkőzésen. Megpróbáltam százszázalékosan élni vele, de tudom, hogy voltak hibáim, és van, amit rosszul csináltam" - nyilatkozta az MTI-nek a spanyol CB Ciudad de Logrono játékosa, aki tíz védéssel járult hozzá a sikerhez.

A magyar válogatott számára vasárnap még fontosabb mérkőzés következik, Szerbia ellen, akit ha sikerül legyőzni, akkor már készülhet a középdöntős szereplésre, viszont ezt egyszerűbb leírni, mint megvalósítani.

Szerbia rendkívül szoros meccset játszott a csoportfavorit Izland ellen (eredmény 27-27), és bár az első félidőben még a szigetországiak vezettek (11-10), a második félidőben déli szomszédaink átvették az irányítást, és nagyon közel álltak ahhoz, hogy meglepetést okozzanak. A mérkőzés előtt 4.90-es szorzón fogadhatunk Szerbiára, míg Izlandra csupán 1.30-ért, aki viszont a döntetlenre tippelt az most örvendhet, ugyanis az 10.50-et ért. Mérkőzés összefoglalója:

Szerbia - Magyarország fogadás

Amint azt még a magyar - montenegrói meccs előtti felvezetőjében írtuk a jó kezdés extra motivációt adhat a legényeknek, ami jól jön a vasárnapi szerbek elleni mérkőzésen.

Szerbia ellen sem játszottunk régóta, utoljára a 2016-os vb-n sikerült legyőznünk őket kétszer is, azóta viszont sokat fejlődött a csapatuk, erről pedig a tornát megelőző sajtótájékoztatón a magyar válogatott csapatkapitánya is nyilatkozott:

"A szerbeknek az elmúlt években is sok jó játékosuk volt, de nem alkottak jó csapatot. A közelmúltban viszont jó csapattá váltak egy spanyol edzővel, aki összefogja őket, és mindannyian jó klubcsapatokban, jó bajnokságokban játszanak" - magyarázta Lékai.

Ránézve a fogadási kínálatra láthatjuk, hogy az elkövetkező meccsünkön nem minket tartanak favoritként az online fogadóirodák, de ez legyen a legkisebb gondunk.

január 14., vasárnap

Szerbiának (aki az első meccs után a torna nyolcadik favoritja) vasárnap kötelező a győzelem, Magyarország pedig ebből profitálhat.

Tudtad? 
A 2024-es férfi kézilabda Eb alatt részt vehetsz tippjátékunkon, ahol a legjobb 8 játékos ingyenes fogadásban részesül az Unibet jóvoltából. Tippelj te is!

Továbbra is a legjobb ha a mérkőzést élőben követjük, és a játék alakulásának függvényében helyezünk el egy kis tétet, a live fogadásnak segítségével. 

Aki meg van arról győződve, hogy a magyar férfi kézilabda válogatott nem kap ki vasárnap Szerbiától, annak ajánlott DNB-vel fogadni a meccsre, ami azt jelenti, hogy döntetlen esetén tétünk visszajár. Mindez 2.85-ös szorzón játszható az Unibeten.

Ezen a meccsen mi viszont a gólok számára tippelünk, és úgy gondoljuk, hogy nem lesz gólzápor.

Gólok száma a mérkőzésen 58,5 gól alatt @ 1.72 (Tippmixpro)

További kézilabda tippek

Hol lehet élőben nézni a Szerbia - Magyarország férfi Eb-meccset?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a férfi kézilabda Eb összes mérkőzését, köztük a Szerbia - Magyarország találkozót is.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzést vasárnap, 20:30-tól az M4 Sport csatornán követhetjük élőben.

Hajrá srácok! Hajrá Magyarország!

  Unibet élő közvetítés

Borítókép: A magyar válogatott tagjai, miután 26-24-re nyertek Montenegró ellen a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon a müncheni Olympiahalléban 2024. jan Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI Fotószerkesztőség