Semmiféle megkeresés, tárgyalás nem történt, ezért a 34 éves színész kizárja a lehetőségét, hogy ő legyen a következő 007-es. Ettől függetlenül az Unibetnél favorit!


Read more: https://metro.co.uk/2020/02/07/007-favourite-james-norton-shuts-down-those-james-bond-rumours-12199546/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

Daniel Craig 2006 óta alakítja James Bondot, eddig már 5 mozifilm is készült vele, ami elég hosszú időszakot ölel fel a szerep életében, ezért nem csoda, hogy a bulvármédia folyton találgatja, ki lehet az 52 éves színész utódja. Az Unibetnél fogadhatunk is a dologra, és több esélyes is van a kínálat alapján. Tom Hiddleston, Richard Madden és James Norton van az élmezőnyben, utóbbi a legesélyesebb oddsok alapján.

"Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre, akárhogy is nézzük, akármit is gondolunk, az emberek történeteket találnak ki. Ez is ilyen, mert esküszöm, hogy semmi nincs a sztori mögött, még egyetlen beszélgetés sem az alkotókkal. Remélem, hogy Daniel Craig még egy, kettő vagy akár több filmben is alakítja James Bondot" - válaszolta a pletykákra a kínálat favoritja, James Norton.

Ahogy korábban írtunk róla, már 2018-ban is az angol színész volt a legesélyesebb szorzók alapján, akkor épp Tom Hardy-t előzte meg a listában. Egészen merész opciók is felmerülnek, mint például David Beckham 251-es szorzóval. A teljes kínálatot az Egyéb - nem  sport kategóriában belül találod, Ryan Goslingra, Christian Bale-re vagy épp Jason Stathamre is tippelhetünk, tehát elég széles a választék.

Ki lesz a következő James Bond?

A teljes kínálatot az Unibetnél találod!