Több olyan játékos is lehetőséget kap a torinói csapatnál, akik eddig ritkábban jutottak szóhoz.

Az olasz bajnokságban sereghajtó Salernitana együttese lesz a Juventus csütörtöki ellenfele az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. 

A zebrák vezetőedzője, Massimiliano Allegri meccs előtti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy igenis fontos számukra a kupa, főleg, hogy a bajnokságon kívül nincs más sorozat, amelyre koncentrálni kellene. A szakember azt is elárulta, hogy Szczesny helyett Perin fog kezdeni a kapuban, és szerepet kap Rugani is, aki az utóbbi időben nem, vagy csak csereként játszott. 

A salernói gárda a legutóbbi két bajnoki meccsén 4 pontot szerzett, ezzel jelezve, hogy egyáltalán nem omlott össze a csapat amiatt, hogy a tabella végén kullog. A bajnokság fele még hátravan, bármi megtörténhet, és ez érvényes az Olasz Kupára is, ahol egy meccs fog dönteni a továbbjutásról.

Tippek, vélemények?

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet (mérkőzés kombináció):

Juventus nyer
Gólok száma 4.5 alatt

1.62

Tippmixpro:

Büntetőlapok száma 3.5 felett  1.43
Szögletek száma 9.5 felett   1.76
Első félidőben a gólok száma 1.5 felett   2.35

január 04., csütörtök

Juventus - Salernitana Stream

A csütörtök esti Juventus - Salernitana találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Mattia Perin (Fotó: cristiano barni/Shutterstock.com)