Tét ugyan nincs, de ettől még jó meccs kerekedhet Kielcében.

Utolsó feladatához érkezett a Kielce és Barcelona csapata a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, ahol az utolsó fordulóban már igazi tét nélkül csapnak össze a felek.

Az anyagi nehézségekkel küszködő lengyel gárda mindenképp elismerést érdemel, hiszen a nyolc csapatos csoport második helyén végzett, amivel biztosította helyét a negyeddöntőben.

Az eredményességet illetően a Barcelonánál is minden happy, meglett a csoportelsőség, így a két csapat kart karba öltve suhannak be a negyeddöntős szakaszba.

Csütörtöki mérkőzések:

március 02., csütörtök

Kielce - Barcelona Stream

A csütörtök esti Kielce - Barcelona találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. labdarúgás, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 1. 14:56 UTC.