Sokáig úgy tűnt csak bulvárfelhajtás az egész találkozó, de hivatalos bejelentések történtek: létrejött a két nagymenő bunyója!

UFC Vs. Boksz, egy bokszmeccsen

Volt már példa a két sportág találkozására, de többnyire bokszolók mentek át a ketrecbe, és nem fordítva! Conor McGregor, a UFC könnyűsúlyú bajnoka azonban nem tart a 2015-ben 49-0-s profi mérleggel visszavonult Floyd Mayweathertől. Lassan két éve megy a huzavona, ezért már azt hihettük csak pletyka marad a szupermeccs, de a Yahoo Sport nemrég hivatalossá tette: McGregor és Mayweather augusztus 26-án, Las Vegasban összecsap egymással! Ezt nem sokkal később a két bunyós is elismerte a közösségi oldalakon.

McGregor első ökölvívó meccse lesz

Az ír MMA-as nagyon bátor húzása ez, hiszen még sosem vett részt bokszmérkőzésen, sem profi, sem amatőr szinten. Mindezek után érthető, hogy a bet365-nél miért ő az esélytelen. Esetleges győzelme 5.00-ös szorzót érne, míg az amerikai bokszoló sikerével alig lehet nyerni valamit. Ez az ő terepe, ráadásul veretlen, a védekezés nagymestere, tehát okkal alakultak így az oddsok. Leírni előre azonban nem szabad McGregort, mindenestre neki lesz sokkal nehezebb dolga, már pusztán a szabályok betartásával is, hiszen a ringben nincs rúgás, fojtás, vagy épp földharc.

Szorzók az összecsapásra:

  • Floyd Mayweather nyer 1.16
  • Conor McGregor nyer 5.00
  • Mayweather kiütéssel győz 1.72
  • McGregor idő előtt befejezi 11.00
  • Nem megy végig a küzdelem 1.50