Az FC Barcelona hivatalosan is bejelentette, hogy csapatkapitánya távozni szeretne a klubtól. Mindezt ingyen tenné meg a hatszoros Aranylabda győztes, mivel szerződésében szerepel egy hasonló záradék. A katalán klub viszont ezt másképp értelmezi.

Az előzményekről annyit, hogy bár Messiék csúfos vereséget szenvedtek az UEFA Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Bayern Münchentől (8-2), illetve idén a bajnoki cím sem jött össze, a bukta után fogadási szempontból az átigazolási piacon semmi sem változott, Lionelre csupán 1.01-es szorzón fogadhattunk, hogy a Barcelonába marad, míg az Interben való szereplése 6.00-át ért, illetve a Manchester Citynél való folytatás 7.00-át. A hivatalos bejelentés után viszont minden felborult.

Jelen pillanatban a Manchester City a top favorit, hogy leigazolja (az oddsok alapján), tétduplázós szorzón fogadhatunk rá, hogy a katalán csapatnál marad, míg a friss BL-győztes Bayernes mezben való szereplése nem kevesebb, mint 21-szeres pénzt hozna a házhoz. Az alábbiakban a teljes ajánlat.

Lionel Messi klubja ekkor: 2020 október 16.

Visszatérve a bevezetőben leírtakra. Az argentin csillag kivásárlási ára a szerződése alapján 700 millió euró, viszont a dokumentumban szerepel egy olyasmi is, hogy Messi minden szezon végén közös megegyezés alapján ingyen távozhat a klubtól. A csapat szerint ez a szerződésben szereplő pont május 31-én lejárt, így Messi újabb egy évig teljes mértékben az övéké, a játékos ügyvédei szerint viszont a meghosszabbított fociszezon miatt ez továbbra is él, és az argentin játékosnak jogában áll távozni, anélkül, hogy leendő klubja kifizesse kivásárlási árát. Bár már közel van szeptember, úgy érezzük, hogy "hosszú lesz ez a nyár", amíg tisztázódik a helyzet.

Bennünket, sportfogadókat, viszont az érdekel, hogy október közepén milyen mezben látjuk szerepelni őt. Amennyiben a katalán klub igazában bízunk, akkor most érdemes fogadni duplázós szorzón arra, hogy továbbra is marad Barcelonába. Egyre többen viszont azt hangoztatják, hogy Pep Guardiola tárt karokkal várja, s ez látszik a kínált nyereményszorzón is. Nincs meg valakinek Antonella telefonszáma? Tudjátok...a nők mindent tudnak.

Véleményetek szerint hol folytatja Messi?

Fogadj Messi következő klubjára az Unibeten

A cikkben szereplő oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020 augusztus 26., 11:30CET

A cikk címe, illetve a főoldali felvezető szöveg nem bennünket jellemez, csupán a mai divatos "cikkírás" kigúnyolása. Ennek tudatában kezeljétek.