A Flutter Entertainment tulajdonában lévő PokerStars többéves együttműködési szerződést kötött a Forma-1-es Red Bull Racing csapattal.

A 2022-es F1-szezonban kezdődő megállapodás értelmében a PokerStars reklám céljából használhatja a csapat autóit és versenyruházatát, márkajelzés formájában.

A PokerStars és a Red Bull Racing abban is együttműködnek majd, hogy új élményeket, promóciókat, versenyeket és tartalmak széles skáláját biztosítsák a rajongóknak. Ez a terv lefedi majd a PokerStars Casino, PokerStars és PokerStars Sports termékeinek teljes kínálatát.

"A tavalyi nagy sikerű Forma-1-es szezont követően örömmel indítom a 2022-es évet azzal, hogy új partnerként a PokerStarst jelentem be" - mondta Christian Horner, a Red Bull Racing csapatfőnöke és vezérigazgatója.

Sportunkban folyamatos fejlődést látunk, és ez nemcsak az autókra, hanem az olyan új technológiákra is vonatkozik, amelyek a sportág globális rajongótáborának elérésére irányulnak, hogy új és interaktív élményeket nyújtsanak számukra.”

A Flutter International vezérigazgatója, Dan Taylor hozzátette: „A Red Bull Racing ideális partner a PokerStars számára, mert nem csak arról van szó, hogy mit kínálsz a rajongóknak és a játékosoknak, hanem a kínálat mögött meghúzódó szellemiségről és jövőkép is fontos.”

A PokerStars-szal kapcsolatos víziónk része, hogy létrehozzuk a világ legepikusabb kaszinóját, amely a játékosok tapasztalataira épül, és  felejthetetlen pillanatokat nyújt a közösségnek. A Red Bull Racing fenomenális sikere a merész, innovatív és szenvedélyes szellemiségükre épül, amelynek segítségével hihetetlen sikereket értek el mind a pályán, mind pedig abban, hogy a világ egyik legnépszerűbb sportmárkájává váljanak.”

Forma-1 konstruktőrök bajnoksága 2022

Mercedes - 1.40Red Bull Racing - 3.40Ferrari - 8.00McLaren - 29.00Alpine - 51.00Alpha Tauri - 61.00

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.01.24., 15:30.