A Fradi az aktuális kiírásban az utolsó hazai BL-mérkőzésére készül, szerkesztőink pedig ezúttal is tippeltek.

A múlt héten a Ferencváros az utolsó pillanatokban szenvedett vereséget a Juventus otthonában, és sajnos a három szerkesztői tippünkből csupán csak egy zöldült. A sikeres tipp újra a Robmilleré volt akit külön szeretnénk megdicsérni, ugyanis a mérlege eddig 4-ből 4 nyertes! 

Ami a szerdai Ferencváros - FC Barcelona találkozót illeti Chan úgy döntött, hogy kihagyja a mostani fordulót, így most is három tippel támadunk. Bence viszont visszatér, és egyből egy merész választással jelentkezik. Szerinte a zöld-fehérek kétszer is meglengetik a katalánok hálóját, s erre egy remek 3.80-as szorzón fogadhatunk. Gavrilo is gólokra számít, ő a Barcelona sikerét várja, de tippjében ott szerepel a Fradi gól is: Barcelona nyer és mindkét csapat gólt lő. Erre 2.63-as szorzón fogadhatunk az Unibeten.

Végül, de nem utoljára a korábban említett Robmiller úgy érzi, hogy a csapatok az első félidőben még tapogatóznak, majd a második félidőben születik a több találat. Erre 1.95-ös szorzón fogadhatunk a bet365 irodánál.

Bajnokok Ligája Kassza: 53 950 forint (FRISSÍTVE)!

A fenti tippeket ezúttal is elnöki téttel (2000 forint) játsszuk meg, s amint láthatjátok a kassza is szépen alakul. Az itt összegyűjtött egyenleg mind az SPF Adományalapba kerül, utólag pedig nemes célokat támogatunk.

Szerkesztőink tippjei a Ferencváros - FC Barcelona találkozóra:

Weboldalunkon, illetve közösségi oldalainkon is számos nyereményjátékkal várunk benneteket, amelyek által a nyertesek pénznyereményben, vagy akár eMAG ajándékkártyában részesülhetnek. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről, akkor kövesd a Hozd ki a maximumot a Bajnokok Ligája alatt fórumtémánkat.

Kíváncsian várjuk a ti véleményeiteket is. Ti mit vártok a szerda esti Fradi - Barca mérkőzésen?

A cikkben szereplő oddsok a bet365, illetve az Unibet fogadóirodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényesek: 2020 december 1., 10:00CET!

december 02., szerda