Nem volt egyszerű Emma Raducanunak az első mérkőzése a francia Grand Slam-tornán, de kiharcolta az Aliaksandra Sasnovich elleni második fordulós mérkőzés lehetőségét.

Emma Raducanu (Fotó: Harjanto Sumali/Shutterstock.com)

A brit US Open-bajnok szetthátrányból fordított Linda Noskova ellen, akit végül 6-7, 7-5, 6-1-re győzött le és ezzel a sikerével elmondhatja, hogy még sosem kapott ki rangos torna első fordulójában. Emma (WTA 12.) az év eleje óta rengeteg sérüléssel küszködött, amelyek akadályozták a folytonosságának kibontakozásában, de pályafutásának első salakos idényében így is sikerült negyeddöntőznie Stuttgartban és nyolcaddöntőznie Madridban.

A második fordulós ellenfelét valamennyire ismeri, mert találkozott vele és kikapott tőle 2021-ben az Indian Wells-i kemény borításon. Aliaksandra (WTA 47.) pályafutása során összegyűjtött néhány ITF bajnoki címet salakon, de nem szokott sűrűn remekelni a lassú játékfelületen. Az eddigi eredményei szerint a Roland Garros a leggyengébb Grand Slamje, mivel itt sosem jutott túl a második fordulón. Az idei salakidényének fénypontja Rómában jött, ahol Veronika Kudermetovát győzte le a főtáblán játszott első meccsén. Ezt a bravúrt nem követte sikeres folytatás, de a strasbourgi nyolcaddöntőben döntő játszmára kényszerítette az utólag bajnoki címet megszerző Angelique Kerbert. Az idei Roland Garrost egy könnyed 6-4, 6-1-es győzelemmel kezdte Xinyu Wang ellen, viszont egy jó formában lévő Raducanuval szemben nincsen biztonságban.

május 25., szerda

Tipp Játék hendikeppel Raducanu, Emma -1.5 @ 2.02

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.24., 20:19.