Míg Veronika Kudermetova első Grand Slam-negyeddöntőjére készül, honfitársa, Daria Kasatkina harmadjára jut az utolsó nyolc közé rangos tornán.

A salakidény kezdetén Veronika (WTA 29.) döntőt játszott Isztambulban, de miután Madridban és Rómában is elveszítette első meccseit, elég valószínűtlennek tűnt egy hosszú párizsi menetelés. Mégis, egy bizonytalannak mondható Lin Zhu elleni, három szettes kezdés után, a nyolcaddöntőig gondmentesen haladt előre. Az utolsó tizenhat között ismét döntő szettre kényszerült Madison Keys ellen is, de a mérkőzés nem nyúlt túlságosan hosszasra (egy óra és negyvennégy perc) mivel rendre kategorikusan dominált a két játékos (1-6, 6-3, 6-1). Kudermetova útjába a legutóbb 2018-ban Grand Slam-negyeddöntőt játszó Kasatkina (WTA 20.) lesz. Az orosz játékos négy évvel ezelőtt a Roland Garroson és a Wimbledonon is az utolsó nyolcig jutott.

Daria folyamatosan emelte játékformáját a salakidényben és miután nyolcaddöntőt játszott Stuttgartban és Madridban, Rómában csak a elődöntőben tudták legyőzni. A Roland Garroson szettveszteség nélküli meneteléssel támasztotta alá jeles eredményeit. A nyolcaddöntőben 6-2, 6-2-re verte Aryna Sabalenka legyőzőjét, Camila Giorgit. Kasatkina meggyőzőbbnek látszik Kudermetovánál és ezt az érzést erősíti az eddgi egyetlen egymás elleni mérkőzésük is még akkor is ha az kemény borításon zajlott. Daria a tavaly Szentpéterváron 1-6, 6-1, 6-2-re verte Veronikát és most a lassúbb játékfelületen is jobbnak bizonyulhat.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

június 01., szerda

Tipp Játék hendikeppel Kasatkina, Daria -2.5 @ 1.83

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.01., 06:34.