Nagy annak a valószínűsége, hogy valamelyik csapat jövőre már a másodosztályban fog szerepelni.

A Schalke 04 - Hertha BSC kiesési rangadóval rajtol el a péntek este a német Bundesliga 28. fordulója.

Nem jogtalanul él a gyanú a csapatok szimpatizánsaiban, hogy a szezon vége drámaira fog sikeredni, mivel rossz esetben az is bekövetkezhet, hogy mind a két gárda búcsút fog inteni az első osztálynak. Persze ennek az ellentéte is előfordulhat, azaz hogy a Schalke és Hertha is megmentődik, ez viszont nem csak rajtuk fog múlni.

Egymás ellen legutóbb ősszel találkoztak a csapatok Berlinben, ahol a paprikás hangulatú mérkőzés után otthon maradt a három pont.

április 14., péntek

Schalke 04 - Hertha BSC Stream

A péntek esti Schalke 04 - Hertha BSC találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!