Nem biztos, hogy olyan sima lesz, mint amilyennek tűnik.

A Milánótól körülbelül két és fél órányi autóútra lévő La Spezia városába látogat péntek este az Inter együttese, amely a kiesés ellen küzdő Spezia Calcio vendége lesz.

Még nincsenek megszámlálva a fekete-fehér színeket viselő hazai gárda napjai a Serie A-ban, de hamarosan erre is sor kerülhet, ha a csapat nem rázza meg magát a hátralévő fordulókban. Persze nem pont az Inter gárdája lesz az, aki ellen elvárt lenne a pontszerzés, de annál nagyobb lenne az öröm, ha ez mégis bekövetkezne. 

A milánóiak sincsenek abban a helyzetben, hogy önfeledt himbilimbi játszadozással múlassák az időit La Speziában, mivel a pontverseny állása alapján még mindig mellőzendő ez a szabadidős tevékenység.

Ha tippelnél a mérkőzésre, de még nem tudod, hogy mit, akkor nézz be a Sportfogadó suliba, ahol nagyon sok remek ötlet segíthet egy jó fogadás elhelyezéséhez.

március 10., péntek

Spezia - Inter Stream

A péntek esti Spezia - Inter találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 8. 20:0 UTC.