Andy Murray második fordulós meccse már akár a végállomást is jelentheti számára.

Andy Murray (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

A nap meccse: Murray - Verdasco

Egy jó kis teszt vár a 2012-s bajnokra Fernando Verdasco személyében. Ilyen nehéz pillanatokban kellene elméletileg előrukkolnia a legjobb játékkal, viszont elég nagy kérdőjelek merülnek fel Andy úgy fizikai készenlétét, mint mentális odaadását illetően. Nehéz a visszatérés hosszú sérülés után, de biztató lehet számára, hogy van kitől példát vennie, mert a Big 4 többi tagjai (Federer, Nadal, Djokovic) mind nagy bajnokokhoz méltóan sikerült kezelniük a helyzetet. A hasonló helyzetben lévő, Wawrinka is egyre jobb, sőt lassan ijesztően jó játékformát mutat. A new yorki torna első fordulójában könnyedén verte Grigor Dimitrovot, a bolgár világbajnokot.

Fernandoval már több mint egy tucat alkalommal játszott Murray és mindig le is győzte egy meccs kivételével (Ausztrál Open 2009, amikor a spanyol a híres és emlékezetes elődöntőt játszotta Rafael Nadallal), de nagy alkalmakkor Verdasco nagy teljesítményre képes. Erre példa a 2013-s Wimbledon negyeddöntőjük is, amikor Fernando két játszmás előnyből végül veszítette a meccset. Az már köztudott, hogy a spanyol szereti a rangos meccseket, mert még ha nem is folytonosan, de képes kiütni egy-egy nagy nevet a versenyből.

Fernando Verdasco (Fotó: Dana Gardner / Shutterstock.com)

Habár Murray a 382. helyről várja a meccset és nem igazán tiszta. hogy milyen szinten van játéka, mégis esélyesebb a bukik szerint a (1.58), Verdasco továbbjutására (2.38)-s szorzót ajánlanak. Abban az esetben ha valaki Andyre fogad, hogy nyeri a tornát és ha ez be is következne, akkor tétjének 34.00-szeresét nyeri majd.

A fiatal csetepaté: Medvedev - Tsitsipas

Ha az előző sorok rutinos játékosokról szóltak, a következők a fiatal és ígéretes Stefanos Tsitsipasról, Daniil Medvedevről és izgalmas összecsapásukról fognak. A húszas éveik elején, mindkét játékos várja a nagy alkalmat a bizonyításra. A bukik szerint a kevésbé esélyes (2.05) orosz játékos pár napja Winston-Salemben nyerte pályafutása második tornáját, úgyhogy önbizalomban nem lehet hiánya, viszont fizikai erőnlétének nem biztos, hogy teljében lesz. Amúgy is játékát nem igazán a folytonosság jellemzi, ezért elég nagy hullámvölgyek szoktak lenni szerepléseiben. Annak ellenére, hogy ellenfel még nem nyert tornát, a húsz éves Tsitsipas már szép nevet faragott magának a teniszvilágban. Jelenleg a világranglista 15. helyezettje és igazán reményt keltő eredményeket ért el az utóbbi időben. Csak a kemény borításon  az idén elődöntőt játszott Washingtonban, és döntős volt a torontói masters-tornán. A papírforma az görög továbbjutását tartja valószínűbb lehetőségnek (1.78) ezen ambícióktól áthatott meccsen.

Stefanos Tsitsipas (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

A szerdai játéknap további kiemelt meccsei:

  • Denis Shapovalov - Andreas Seppi:   1.37 - 3.15
  • Dominic Thiem - Steve Johnson:       1.56 - 2.45
  • Victoria Azarenka - Daria Gavrilova:   1.44 - 2.80
  • Camila Giorgi - Venus Williams:          2.18 - 1.68
  • Julia Goerges - Ekaterina Makarova: 1.56 - 2.43
  • Lucie Safarova - Ashleigh Barty:         3.10 - 1.37


Fogadj a US Openre!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.08.28. (13:12)

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.