Tavaly Viktorija Golubic az utolsó nyolc közé jutott a londoni Grand Slamen, de az idei második fordulós ellenfelét, Barbora Krajcikovát mégis nagyobb eséllyel illették a továbbjutásra.

Az angol torna a legeredményesebb rangos esemény a svájci játékos számára. A többi Grand Slameken sosem jutott túl a második fordulón, de a Wimbledonon az említett negyeddöntőjén kívül, még egy harmadik fordulót is kipipált 2019-ben. Golubic (WTA 58.) füves idénye a nottinghami elődöntős menetelésével kezdődött, de utána Birminghamben és Eastbourneben is első meccsein kikapott. A londoni rangos torna ismét jól indult számára, két sima játszmában búcsúztatta Andrea Petkovicot. Következő fordulós, csehországi ellenfele február végétől nem nyert meccset a Wimbledon rajtjáig, de azt is tudni kell, hogy három hónapot volt távol a pályáktól mielőtt visszatért volna a Roland Garrosra.

Krejcikova (WTA 14.) az idei füves szezonban csak Eastbourneben indult, ahol első meccsén három játszmás vereséget szenvedett Marta Kostyuktól. A Wimbledont mégis jól kezdte és két játszmában verte Maryna Zanevskát. Barbora a tavaly a nyolcaddöntőig jutott el a Wimbledonon, viszont 2021 volt az egyetlen év, amelyben indult a Londonban. Az egymás elleni mérlegük sem mutatja azt, hogy Krejcikova kimagasló esélyese lenne ennek a mérkőzésnek, mivel 1-1 a jelenlegi állás. Mindkétszer kemény borításon találkozott a két játékos. Krejcikova Grand Slam-győztes játékos, aki magasabb színvonalat képvisel, de ebben a helyzetképben, nem lenne hatalmas meglepetés ha ellenfele jobbnak bizonyulna nála.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán is.

június 30., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Golubic, Viktorija +1.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.30., 06:22.