Harmadik részvételén a londoni Grand Slamen, Amanda Anisimova eddigi legjobb eredményét jegyzi a negyedik kör elérésével.

Három évvel ezelőtt a második fordulóban búcsúzott, a tavaly pedig az elsőben, idén viszont akár az utolsó nyolc közé juthat. Az amerikai játékos (WTA 25.) úgy Lauren Davis ellen a második körben, mint Cori Gauff ellen a harmadikban döntő játszmás mérkőzéseket vívott, de még így is esélyesebb következő ellenfelénél, annak ellenére, hogy az könnyebben jutott a rangos eseménynek ebbe a szakaszába. Harmony Tan (WTA 115.) már a nyitómeccsén meglepetést okozott a három szettes Serena Williams elleni bravúrjával, de talán még figyelemreméltóbb, hogy azt követően simán verte Sara Sorribe Tormot (6-3, 6-4) és Katie Boultert (6-1, 6-1) is.

A francia játékos mostanáig sosem jutott túl a Grand Slam-tornák második fordulóján, így nagy lendületet adhat neki az eddigi londoni teljesítménye, de Anisimova egy más színvonal. Három évvel ezelőtt játszották egyetlen egymás elleni mérkőzésüket a Roland Garroson és akkor Amanda 6-3, 6-1-re győzött. Eddigi menetelésének tükrében, talán most Harmony többre lehet képes, de akkor is nagy meglepetés lenne ha búcsúztatná az amerikai szőkeséget az első Wimbledon-részvételén. Az viszont elképzelhető, hogy keményen megdolgoztatja ellenfelét.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán.

július 04., hétfő

Tipp Játékok száma Felett 19.5 @ 1.71

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.04., 07:23.