Oscar Otte pályafutásának legjobb füves idényén halad át és tovább szépítené azt Carlos Alcaraz ellen a harmadik fordulóban. 

A tavaly vett rész először a hagyományőrző Grand Slam-torna főtábláján és a második fordulóig jutott, idén viszont, a felvezető tornákon való ügyeskedéseihez méltóan, már a harmadik körben találja magát az angol fővárosban. A német játékos (ATP 36.) Stuttgartban és Halleban is elődöntőzött, ezért nem volt váratlan az, hogy Londonban is jól teljesített eddig. A nyitómeccsén honfitársa, Peter Gojowczyk csak négy gémet gyűjtött össze ellene, a másodikban pedig Christian Harrison 1-3-nál az első szettben visszalépett. Mindezek fényében, Oscar nem indul teljesen esélytelenül a füvön még nem annyira otthonosan mozgó Carlos Alcaraz ellen sem.

A spanyol ifjú tehetségről rengeteg cikk szólt, hiszen 2022-ben már négy tornát megnyert, amiből kettő (Miami, Madrid) Masters kategóriájú. Bár a Wimbledonon is sokan nagy esélyesnek tekintik, nem lehet említés nélkül hagyni, hogy Carlos a leggyorsabb borításon alig játszott pár meccset eddigi pályafutása során. Felkészülése az idei Wimbledonra nem tartalmazott felvezető tornákat, csak a Hurlinghamben zajlott bemutató jellegű eseményen vett rész, ahol kikapott Frances Tiafoetól és Casper Ruudtól is. Mégis, Londonban a harmadik fordulóban van és ezzel a teljesítményével túllépte a tavalyi két meccses menetelését, amely első részvétele volt a Wimbledonon. Alcaraz (ATP 7.) a nyitómeccsén öt játszmát kellett küzdenie Jan-Lennard Struff ellen, de utána három szettben verte Tallon Griekspoort.

Ne feledd, hogy a Wimbledonra megtett győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Wimbledon fogadás bajnokságán is.

július 01., péntek

Tipp Szettek száma Felett 3.5 @ 1.65

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.01., 06:54.