Öt egymás elleni meccset jegyzett eddig a statisztika és bár Veronika Kudermetova 3-2-re vezet, a két füvön zajlott összecsapásukon Ekaterina Alexandrova bizonyult jobbnak.

Ekaterina Alexandrova 008
Ekaterina Alexandrova és Veronika Kudermetova háromszor vették el egymás adogatását a múlt héten 'S-Hertogenboschban. (Fotó: Steven Hodel/Shutterstock.com)

Alig pár napja 'S-Hertogenboschban mérkőztek meg legutóbb a döntőben és a holland torna szálas borításán Ekaterina a harmadik játszma tie-breakjében védte meg bajnoki címét. A tavaly ugyanazon esemény elődöntőjében találkoztak, amelyet két sima játszmában oldott meg a világranglista 22. helyén lévő, huszonnyolc éves játékos. Alexandrova hét meccses győzelemsorozatot kovácsolt közben össze, tulajdonképpen a Roland Garros óta nem kapott ki egyszer sem. Ezen a héten szettvesztesség nélkül búcsúztatta Liudmila Samsonovát és Cori Gauffot.

Szinte mindezt elmondhatjuk Kudermetováról is (WTA 13.), akinek 6-1-es az idei füves mérlege és ezen a héten Qinwen Zhenget és Aryna Sabalenkát is két-két felvonásban ejtette ki. Az Australian Open-bajnok legyőzése hatalmas teljesítmény és nyilván sokat számított az oddsok megállapításában, amelyek a huszonhat éves Veronikát mutatják esélyesebbnek. Számunkra viszont meggyőzőbb az egymás elleni statisztika és Alexandrovát véljük esélyesebbnek. Az elmúlt napokban két nagyobb nyereményszorzójú tippünk is zöldült (Jordan Thompson londoni és Venus Williams birminghami meccsein) és emiatt is egy újabb hasonló próbálkozást teszünk.

június 24., szombat

Tipp Mérkőzés nyertese Alexandrova, Ekaterina @ 1.95

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 23. 5:9 UTC.