Daria Kasatkina és Bianca Andreescu ugyancsak Torontoban, 2019-ben játszották egyetlen kemény pályás egymás elleni mérkőzésüket. 

Daria Kasatkina (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)

A kanadai játékosnak sikerült a kiélezett, döntő szettes meccsüket megnyerni, de azóta változott a helyzetkép, annak ellenére, hogy a második összecsapásukat is Andreescu nyerte idén a Bad Homburg-i gyepen. Kasatkina (WTA 9.) a múlt héten San Joseban bajnoki címet szerzett hasonló kemény borításon, többek között Elena Rybakinát, Aryna Sabalenkát és Paula Badosát verve, Bianca (WTA 53.) viszont idén csak egy meccset játszott kemény borításon és azt is elveszítette.

A bukmékerek még így is enyhén a kanadai teniszezőt vélik esélyesebbnek, ami talán az említett gyepen megnyert júniusi összecsapásuknak köszönhető. Andreescu hasonló játékfelületen robbant be 2019-ben és szerezte hatalmas sikereit (US Open, Toronto, Indian Wells), de azóta nem tudott folytonos lenni és egy bajnoki címet sem tett a három évvel ezelőttiek mellé. A jó formában lévő Kasatkinának most lehetősége adódik, hogy szépítsen az egymás elleni mérlegen.

augusztus 10., szerda

Tipp Játék hendikeppel Kasatkina, Daria +1.5 @ 1.85

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.09., 07:39.