Sorsdöntő mérkőzés következik a magyar férfi kézilabda válogatott számára. Le kell győzni az afrikaiakat, majd szurkolni a svédeknek.

A második főcsoport utolsó fordulóját rendezik vasárnap, a tét a magyar válogatott számára pedig a legjobb nyolcba jutás az idei kézilabda világbajnokságon.

Pénteken egy kiegyenlített első félidő után a mieink végül legyőzték a brazil válogatottat, és az utolsó meccs előtt 4 ponttal a tabella harmadik helyén szerepelünk.

  1. Svédország 8 pont (4-0-0)
  2. Portugália 5 pont (2-1-1)
  3. MAGYARORSZÁG 4 pont (2-0-2)
  4. Izland 4 pont (2-0-2)
  5. Brazília 3 pont (1-1-2)
  6. Zöld-foki szigetek 0 pont (0-0-4)

Nyertes fogadás vagy magyar továbbjutás

Magyarország a Zöld-foki válogatott ellen szerepel az utolsó csoportkörös találkozóján. Papíron a legkönyebb ellenfél, viszont fontos nem elveszíteni a koncentrációt. Egyébként az afrikaiakkal találkoztunk a 2021-es világbajnokságon is, akkor pedig 7 góllal sikerült nyernünk ellenük.

Amennyiben sikerül a bravúr, akkor már csak szorítani kell az északaiaknak, hogy győzzék le a portugál válogatottat. Papíron a svédek a mérkőzés favoritjai, a fogadóirodák is így látják, az Unibet például csupán 1.46-os szorzót ad Svédország győzelmére, viszont a gond, hogy a svédek már biztosan továbbjutok, és már az első helyük is be van biztosítva, így számukra a meccs tét nélküli.

Bánhidi Bence a Magyarország - Svédország férfi kézilabda vb mérkőzésen
Bánhidi Bence és a svéd Max Darj a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs vb-n. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezt a helyzetet sportfogadóként akár még ki is használhatjuk, például azzal, hogy fogadunk Portugália győzelmére DNB-vel (ami azt jelenti, hogy döntetlen esetén a tét visszajár), erre pedig az odds 3.10! Ha nem jön össze a fogadás, vagyis nyer Svédország akkor pedig örvendünk, hogy Magyarország negyeddöntős. Viszont mindezt szigorúan a magyar meccs után érdemes megtenni, amennyiben összejön a siker a Zöld-foki szigetek válogatottja ellen.

Ki ellen játszhatna Magyarország a legjobb nyolc között?

A 2023-as férfi kézilabda világbajnokság negyeddöntőit január 25-én, szerdán rendezik, és amit már biztosan tudunk, hogy a svéd válogatott a negyedik főcsoport második helyezettje ellen szerepel.

Amennyiben Magyarországnak sikerül továbbjutnia, akkor a legjobb 8 között az ellenfél ugyancsak a negyedik főcsoportból érkezik, pontosabban az első helyezett.

A jelenlegi állás szerint Dánia és Egyiptom egy utolsó fordulós direkt mérkőzésen dönti el, hogy ki nyeri a negyedik főcsoportot, viszont azt is tudni kell, hogy egy egyiptomi siker esetén akár a dánokat megelőzhetik a horvátok. Azt viszont biztosan tudhatjuk, hogy a mieink ellenfele továbbjutás esetén Egyiptom vagy Dánia lesz.

Svédország - Portugália kézilabda online közvetítése

Feltételezzük, hogy a vasárnap délután kedvezően alakul számunkra. Lékaiék begyűjtik a kötelező 2 pontot, így az esti svéd - portugál találkozót egy pontos előnnyel várjuk a luzitánokkal szemben.

Azt is megtehetjük, hogy ráhangolódásként végig követjük a  brazilok és az izlandiak összecsapását 18 órától, majd 20:30-tól jön a kőkemény szurkolás, a Svédország - Portugália összecsapás. 

Gyakorlatilag mind a három mérkőzést élőben megtekinthetjük az M4 Sporton, viszont ha mondjuk erre valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőségünk, vagy akár szeretnénk a mérkőzésekre élőben fogadni, akkor sokkal kedvezőbb például direkt egy fogadóiroda élő közvetítési felületét használni, ahol miközben nézzük a meccset tétet helyezhetünk el egy következő eseményre. Ezt a szükségletet pedig tökéletesen szolgálja az Unibet.

Amennyiben szeretnétek élőben követni a mérkőzéseket az Unibeten, akkor egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla. A minimum befizetési összeg 3300 forint, és a leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás megoldás, legyen szó akár Visáról, Mastercardról vagy Maestroról.

Amennyiben most általunk regisztráltok az Unibetre, és számlátokat feltöltitek akkor az alap megszerezhető regisztrációs bónuszokon kívül egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesültök. Több információ az ajánlatról itt.

  Unibet regisztráció és élő közvetítés

Férfi kézilabda-vb utolsó csoportkör programja

január 22., vasárnap