2023 márc 28. 20:45

Skócia - Spanyolország

2 : 0

Skócia

Spanyolország

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

Európa-bajnokság: selejtezők tabella

Skócia - Spanyolország tippek

Sportközvetítés - Kedd Műsorajánló

2023 márc 28. 10:13 Műsorajánló

Khachanov - Tsitsipas stream és élő tv-s közvetítések

A nyolc közé jutásért megy a harc.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Skócia - Spanyolország mérkőzésre, az Európa-bajnokság: selejtezők bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 márc 28. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a spanyolország által szerzett összes gól piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.