Elképesztő, ahogyan Ergin Ataman a semmiből képes visszahozni a csapatát az elitbe. Mindezt úgy, hogy egyszerre két fronton kell helytállnia, ráadásul egyik sem egyszerű pozíció!

2022 nov 25. 20:30 Közvetítés: Unibet
Tipp: Anadolu Efes győzelem
Bet365
1.70

Az Efes innentől sínen van?

Kezdjük azzal, hogy legendák összecsapása lesz ez, hiszen Ergin Ataman és Sergio Scariolo minden bizonnyal jelenleg Európa legjobb edzői. Scariolo a spanyol válogatottal Eb-t nyert, míg Ataman zsinórban kétszer Euroligát. Mindkét szakvezető a klubja mellett nemzeti csapatot is irányít, nem is akárhogyan. Elképesztő munkát végeznek, hiszen a klubcsapataikat a padlóról kellett feltámasztani. 

Az Anadolu Efes a szokásosnak mondható gyengébb rajtot produkálta idén is, de most annyi volt a nehezítő tényező, hogy a csapat sztárja, Shane Larkin is kidőlt. Nem elég, hogy alapjáraton is gyengébbek ilyenkor, még ez a hír is jött számukra. Érezhetően nem tudtak felpörögni, majd aggodalomra adott okot, hogy Ergin Ataman sem találta az ellenszert. Mindeközben a török válogatottal is fontos meccseket vívott a szakvezető, így kezdett kicsúszni a kezéből az irányítás. 

Törökország végül búcsúzott a vb-selejtezőkben, de az Anadolunak sikerült a feltámadás. A rutinos Will Clyburn akkor hozott extrát, amikor nagyon kellett. A szezont eldöntő Barcelona és Milano elleni meccseken összesen 48 pontot tett a közösbe. A mérkőzéseken foghatatlan volt, nem bírtak vele az ellenfél védői, bátran lehetett neki passzolni, mert szinte mindent bevágott, főleg Olaszországban. 

A Milano otthonában úgy nyertek 80-51-re, hogy félidőben még egál volt az állás, majd Clyburn "megőrült". A szerencséjük ráadásul az, hogy nem is nagyon kell utaznuk a dupla fordulóban, hiszen maradtak Olaszországon belül, ráadásul egy nappal többet tudtak pihenni, mint a Virtus Bologna. Scariolo együttese Görögországból érkezik, ahol egy meglepő vereségbe futottak bele. 

Az sem szabad kihagyni, hogy hosszabbításos meccs volt, plusz ott lehet bennük a tüske, mert egy nyerhető találkozót veszítettek el. Jól dobtak, passzolás is rendben volt, tényleg a játék minden eleme klappolt, de a görögök hazai pályán behúzták a győzelmet. Most haza kell utazniuk, mindössze két napjuk marad pihenni, míg a törököknek három, ez pedig egy ilyen kiélezett meccsen visszaüthet. 

  • Virtus Bologna - Pilsen Istanbul tipp

    Anadolu Efes győzelem
    Bet365
    1.70

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés