Sok szép szelvényt közöltek a Szerencsemixben, köztük a veszprém megyei településen feladott tippsort is. Döntetlenekre fókuszált a szerencsejátékos, aki végül közel 4 millió forintot nyert. Mellette volt egy online sportfogadó is, aki pedig 13 milliós nyereményt hozott össze!

Döntetlenekkel nagy nyeremény

Veszprém vármegyében, a sümegi járásban található Csabrendek. A településen 3 ezer ember él, és vélhetően az egyik lakos nagyot fogott nemrég a 25 éves tippmix segítségével. Található ott kúria, kastély vagy épp templom és szép terek, illetve most már nagyot nyerő tippmixelővel is büszkélkedhetnek! Nézzük meg milyen volt az a hatos kötés, amit a faluban adtak fel!

Öt darab döntetlen mellett, a Tenerife sikerét várta. A spanyol másodosztályú együttes hozta, amit várt tőle a csabrendeki tippmixelő, nyert 1:0-ra egy korai góllal. A döntetlenre fogadás nem a legegyszerűbb része a sportfogadásnak, de hősünk most elég jól összehozta. Spanyol, olasz, görög, angol és svájci meccseken is eltalálta az ikszet. Többször feladta a tippsort, teljes tétje 3900 forint volt, nyereménye pedig 3 millió 960 ezer 250 forint lett.

Csabrendeki tippmixelő szelvénye
Csabrendeki tippmixelő szelvénye sok döntetlennel. Fotó: Szerencsemix

13 milliós nyeremény élő fogadásból

Nem egyszerű terület az élő fogadás sem, ahol gyorsan kell jó döntést hozni. Ráadásul elkaphat minket a lendület, és hirtelen adhatunk fel sok szelvényt, sikertelenül. A tippmixpro egy játékosa nagyot húzott néhány napja, három tippet játszott meg többször is. Remekül érzett rá a dolgokra, három tippje volt, amikkel hatalmas nyereménye lett.

Három meccse a Juventus - Monza, Villarreal - Real Madrid és Manchester City - Tottenham összecsapás volt. Szövevényes a sztori, inkább idézzük a Szerencsemix ide vonatkozó részét. "Élő események formájában fogadta meg, és 2*6 941 forintos, valamint odds változást
követően további 4*6 941 és egyszer 4 915 forintos téttel is játékba bocsátotta szelvényét. Mivel mindhárom nagy csapat nyerni tudott, 2*1 999 841 forintot, 4*1 928 418 forintot és 1 365 534 forintot nyert, tehát mindent figyelembe véve 13 millió 78 ezer 888 forintos számlagyarapodást regisztrálthatott".

Élő szelvény
A tippmixpro játékosának élő szelvénye 13 milliós nyereménnyel. Fotó: Szerencsemix

Valósak ezek a szelvények?

Mindig felmerül ilyen cikkek és a Szerencsemix kapcsán akár itt a weboldalon, akár Facebook-oldalunkon, hogy az igazi szelvényeket akarják látni. Tehát utalnak rá, hogy ezek valóságtartalma erősen kérdéses. A nagy számok törvénye azért érvényesülhet, és simán lehetnek ilyen nagy nyerők. Például a Győr - Metz kézilabda mérkőzés összesen 71 ezer szelvényen szerepelt, képzelhetjük mennyire lehet népszerű egy kiemelt focimeccs. Ekkora mennyiségű szelvénynél pedig simán akadhatnak nagy nyerők.

Talán az is rombolja a hihetőséget, hogy nem annyira népszerűek a kis tétes nagy nyerők. Korábban volt erről szavazásunk, akkor a többség úgy szavazott, hogy sok meccses kombikat nagy szorzóval, kis téttel nem szokott feladni. Az ilyen típusú fogadásokat biztos mindenki kipróbálta, de hosszútávon rájött, hogy ezekhez nagy szerencse is kell. Inkább valami fogadási stratégia mentén haladnak, észszerű célokkal és szelvényekkel.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Chan/Google Street View