Euroliga: Nem mehetsz biztosra!

Bence
1 tipp
2019 nov 4. 21:10
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Olympiakos Anadolu Efes

Moszkvában legyőzni a CSZKA-t, majd utána két nappal később hazai pályán kikapni 25 ponttal a Maccabitól. Ez művészet! Milyen formában lesz az Olympiacos az Anadolu ellen?

Olympiacos - Anadolu Efes

Az elmúlt hét óriási ingadozást hozott a pireuszi csapatnál. Írtunk róluk, mennyire ráfeszültek az Euroligára. Csak erre a projektre koncentrálnak, nincsen számukra bajnokság, emiatt erősítették meg a keretet is, hogy a minimális elvárást (rájátszást) teljesíthessék. Moszkvában parádés játékkal alázták a CSZKA-t, ami barokkos túlzás, de jókor voltak jó helyen. Amikor kellett, akkor jöttek a pontok tőlük, nehéz szituációkat oldottak meg, bizakodásra adott okot a teljesítményük.

Mi jött ezek után? Egy pofon hazai pályán a Maccabitól. Micsoda? Az izraeli csapat jó formában van, ráadásul többen betegséggel bajlódtak az Olympiacos keretéből, Kostas Papanikolaou pedig sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót. Utóbbi játéka a törökök ellen is bizonytalan. Az egészségügyi problémákkal küzdő játékosok miatt volt gyenge az Olympiacos, hétvégén pihenhettek, ellentétben az Anadoluval, akiknél szinte mindannyian pályára léptek a hétvégi bajnokin. 

Papanikolaou Kostas (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Azért ne gondoljuk azt, hogy maximumot hozták, kellemes időtöltés volt ez a bajnoki számukra, könnyedén nyerték a mérkőzést. Ergin Ataman interjút adott a héten, amiben elmondta, tanultak a múlt heti görögországi vereségből, jóval keményebben kell majd játszaniuk, illetve nem szabad ennyi dobást engedélyezni a formán kívül lévő játékosoknak. A Panathinaikos elleni zakó azért sikeredett olyan csúnyára, mert Micov és Simon dobálták a triplákat, csak éppenséggel nem tudtak belőle pontot szerezni. Az 1/15-ös eredmény pocsék. 

Papíron ez az Anadolu simán jobb a pireuszi csapatnál, hiszen Larkin foghatatlan kategória, Micov, Simon, Singleton vagy épp Dunston pedig olyan játékerőt képvisel, amivel a legszűkebb elitbe tartozik az Anadolu. Akkor miért fogadnánk mégis a görögökre? Idén az Efes egyetlen komoly mérkőzést tudott megnyerni, hazai pályán a Real Madrid ellen, amikor végig kiválóan védekeztek. Az Olympiacos a CSZKA elleni sikerével bizonyította, ha mindenki egészséges, akkor bárkire veszélyesek, ráadásul bőven volt idő a regenerálódásra a görögöknél. Willie Reed és Taylor Rochestie is lejátszotta első meccsét a leigazolásuk után az Olympiacosnál, 20 perc felett kaphatnak majd az Anadolu ellen, még mélyebb lehet a hazaiak rotációja. 

Borítókép: Shane Larkin (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Unibet Bingó: Nyerj extra készpénzt a minijátékokkal

Játssz bármilyen minijátékot péntektől hétfőig és ha tiéd a legjobb 20 súlyozott pörgetés, akkor 100 ezer Ft fődíjat vághatsz zsebre.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Olympiacos Piraeus - Anadolu Efes Tipp

    Olympiacos győzelem
    2.15 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -11.82 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet Bingó: Nyerj extra készpénzt a minijátékokkal

  • Játssz bármilyen minijátékot péntektől hétfőig és ha tiéd a legjobb 20 súlyozott pörgetés, akkor 100 ezer Ft fődíjat vághatsz zsebre.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek