Foglalkoztunk már azzal, hogy az orosz-ukrán helyzet a sportra is kivetül, de mi van veletek, velünk, sportfogadókkal? Egy időre inkább nem tippeltek vagy minden ugyanúgy zajlik? Szavazz a cikk végén, és oszd meg velünk gondolataid!

Habár elérte a sportfogadás területét is a dolog, a sporton át közvetve, a 22Bet fekete listára kerülésével pedig közvetlenül is, én ugyanúgy fogadok továbbra is. Egyrészt az orosz iroda nálam eddig is fekete listán volt, másrészt annyi rossz zajlik folyamatosan a világban, kell a sportfogadás okozta mindennapos izgulás, bosszankodás és öröm. Itt egy újabb dolog az életünkben, amire elég jól rá lehet pörögni, de amíg nem jön el a világégés, továbbra is érdekes számomra, mi lesz egy-egy meccs végkimenetele.

De nyilván gondolkodhat valaki úgy is, hogy fene az egészbe, minden mozgatható pénzét aranyba teszi, és várja a dolog alakulását. Annyira félrement a világ, megint, a történelem nem jó tanár, hogy simán megérthető ez a hozzáállás is. Egy világot érintő betegség után, újfent érdekes helyzetbe került az emberek élete, és mindenki máshogy reagál. Ezért is érdekel minket, hogy ti hogy álltok a jelenlegi, háborús helyzethez, a sportfogadás vetületében!

Szavazás

Hatással van a fogadásaidra a háborús konliktus?


Nincs, továbbra is ugyanúgy fogadok.20 (80%)

Kicsit hatással van, kevesebb tippet játszok meg.5 (20%)

Nem fogadok egy ideig, mert ijesztő a helyzet.0 (0%)


Összes szavazó: 25

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés