Hollandia számára a pénteki nap az érmekről szólhat pályakerékpározásban, ha minden az elvárásaik szerint alakul. Két szám, amelyben hatalmas favoritok, de képesek behúzni a győzelmet?

Férfi sprintben biztos az érem

A hollandok nyerték a csapatsprintet, várható volt, hogy a négy versenyzőjük közül a két sztár, Harrie Lavreysen és Jeffrey Hoogland nagy favorit lesz egyéniben is. Az elmúlt két vb-n Hoogland - Lavreysen döntő volt, most is jó úton haladunk efelé, mert a két versenyző abszolút dominálta a futamaikat. Megmondom őszintén, csak az orosz Denis Dmitrievben látom azt, hogy megszorongassa őket. Mindezek ellenére azt mondom, hogy akik az elődöntők eredményeire szeretnének tippelni, azoknak kifizetődő lehet 1.50-es szorzón a két holland sikert kombinálni (1.50), de lehet jobban megéri Lavreysen végső győzelmére fogadni (1.75). 

Női madison

Ez egy trükkös verseny lehet, ugyanis az elmúlt két világbajnoki címet a holland duó, Kirsten Wild és Amy Pieters nyerték. Óriási favoritok (1.65), de volt áprilisban egy belga verseny (Gent), ahol másodikok lettek a nagy rivális, Laura Kenny (férje Jason Kenny, ők az "aranypár") és Katie Archibald mögött. Joggal kérdezhetnénk, hogy miért nem ők nyerték akkor az elmúlt két vb-t? Azért, mert nem indultak így együtt a két világversenyen. 

Lehetséges, hogy nincsenek olyan formában, mint mondjuk öt éve Rióban az olimpián, vagy három éve a világkupákon, de ez egy nagyon szoros verseny lehet a két klasszis páros között. Közel sem érzem azt, hogy reális lenne az 5.50 szorzó a britekre. Ha lehetne fogadni, hogy Ausztrália érmet nyer, megpróbálnám, mert ez a páros még odaérhet a dobogós helyekre. 

Borítókép: Harrie Lavreysen (forrás: Pattick Bannon / shutterstock.com)

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org