Befejeződött a tokiói olimpiai, amit senki sem látott, csak olvasott róla reggel, hogy mi történt éjszaka. A magyar küldöttség mérlege hat arany, hét ezüst és hét bronz lett, az érmek számát tekintve az 1996-os ötkarikás játékok óta a legjobb teljesítmény.

Megosztotta a Szerencsejáték Zrt, hogy a fogadók mennyire éreztek rá a 20 dobogós helyezésre. A leadott fogadások Tippmixen és a Tippmixprón 56,5 százaléka helyesnek bizonyult, ezek között volt, aki legalább 17, legalább 18 vagy legalább 19 érmet várt. A játékosok tehát egész jól érezték a Tokióban megszerzett magyar érmek számát. Nagyon sokan várták végjátékba Szilágyi Áront, a szereplésére érkezett tippek 94 százaléka az „1-4. helyen végez” kimenetelt jelölte meg, amiért 1.80-as odds járt. Milák Kristóf aranyérmével nem lehetett túlságosan sokat keresni, annyira biztos volt.

Sportfogadas.org

Lőrincz Tamás döntőjére 13 ezer fogadást kötöttek, aki végül megszerezte a magyar birkózósport 20. olimpiai aranyérmét. A finálé végén győztesnek Tippmixen és Tippmixprón 79 százaléka várta a 34 éves magyar világbajnokot. Ezzel a fogadók 1.30-as szorzót húztak be. Kopasz Bálintot a férfi K1-esek 1000 méteres versenyében a fogadók nagy többsége az első két hely valamelyikére várta, a beérkezett tippek 90 százaléka erre az 1.80-as szorzóra vonatkozott, mely végül vissza is esett 1.40-re.

Közel 12 tipp várta dobogóra a későbbi aranyérmes Tótka Sándor kajakost, míg a Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra összeállítású négyesnél a tippek 86 százaléka számított aranyéremre. Kicsit kilépve a magyar sportolók világából, az olimpiai labdarúgás is népszerű volt a fogadók körében. A döntőben a brazil és spanyol válogatott találkozott, a rendes játékidőben nem jutottak dűlőre a felek, 1:1-es eredmény után jöhetett a hosszabbítás. Végül az aranynak a brazilok örülhettek. A mérkőzés eredményére több mint 134 ezer fogadás érkezett, ebből pedig 58 százalék jól gondolta a rendes játékidős döntetlent

Borítókép: Olimpiai játékok - bronzérem (Fotó: yu_photo / Shutterstock.com)

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org