Angol focimeccsen várjuk ázsiai hendikep formájában a találatokat, micsoda képzavar, ugye? Erős középmezőnybeli csapatok, a Hull uralja a légteret, miközben a QPR sokat lő kapura. Mindkét csapatban közös a labdabirtoklás és rövid passzok szeretete. Legalább 2 gól, és nem bukunk!

2023 jan 28. 16:00

Ázsiai hendikeppel kockázatot csökkenthetsz

Sokat foglalkoztunk a fogadási típusok bemutatásával, de mindig vannak újoncok és lankadt figyelmű profik, ezért röviden leírom miért tetszik az ázsiai hendi. Egyrészt mert nagyon ízlik az szezámmagos csirke, másrészt pedig vannak benne olyan határok meghúzva például gólszám terén, amik enyhítik a bűvös 2.5 over-under adta kockázatot. Ez persze azzal is együtt jár, hogy a szorzók kisebbek, mivel csökkentjük a bukás lehetőségét.

Jelen esetben én víziónálok magam előtt egy 2:1-es Hull győzelmet, a Queens Park Rangers elleni mérkőzésen. Ez duplázó mértékű a klasszikus 2.5-es határral a bukiknál, nem véletlenül. A két csapat játéka kiolthatja egymásét, és lehet megállnak 1:1-nél mondjuk, ezért behozom az ázsiai hendit. Mégpedig 2 gólnál több verzióban, aminél ha 3 vagy több találat születik, akkor nyertem, ha pontosan 2, akkor visszakapom a tétet. Ha kevesebb, akkor vesztek és türelmes leszek valahogy!

Hull City és a kolumbiai támadója

Az alapjátéka során rövid passzokra és labdatartásra törekszik a Hull City együttese, és a levegőben sem ügyetlen. 5 góljuk született fejelés után, és a fejpárbajokat is egész jó arányban megnyerik. Ez azért lehet fontos, mert a QPR védelme megzavarható pontrúgásból, tehát ezt érdemes kihasználni, például szögletek vagy szabadrúgások során. Egyébként vannak helyzeteik, de elég kevés, ahhoz viszonyítva, hogy labdapártiak.

Házi gólkirályuk Óscar Estupinan, nem igazán jó védekezésben, nem igazán foglalkozik a passzolással, de eredményes. Ha ő betalál, az általában pontot vagy épp pontokat ér a csapatnak. Részben miatta is kellett az ázsiai fogadási típus mellett döntenem, mert ha a kolumbiait kiveszik a játékból, akkor bajban lehet a Hull City a gólszerzéssel. Legalábbis az overhez elengedő mennyiséggel.

Több gólfelelőse is van a QPR csapatának

Szintén a középmezőnyben tengeti mindennapjait a QPR, mely 4 ponttal többet gyűjtött eddig, mint aktuális ellenfele. Emellett többet lő kapura a csapat, mint a Hull, és több nyerőembere is van. Összesen 13 játékos szerzett náluk gólt ebben az idényben. Ez azért fontos, mert nem csak egyetlen támadóra szűkülnek a lehetőségek. Hasonló stílust játszik a két csapat, ezt a legutóbbi meccsükön úgy rendezték le, hogy egál lett a birtoklás, és született 4 gól is.

Azon a tavaly ősszel lejátszott találkozón a QPR tudott nyerni 3:1-re, aminek összefoglalója fentebb látható. Hasonló meccset várok ezúttal is, a győztesre nem tippelnék, de a találatok száma újra magasabb lehet. Nem acélosak a védelmek sem, szeretik a labdát, az egymás elleni eredmények szintén okot adnak erre, szóval legalább 3 találatra fogadok!

január 28., szombat

  • Hull City - Queens Park Rangers tipp

    AH 2 gól felett
    Bet365
    1.55

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés