A rapper úgy gondolja, hogy a Fekete Párduc filmben látható állami berendezkedés, a Wakanda, megoldaná az Egyesült Államok problémáit. Néhány államban már nem is indulhat a késői jelentkezés miatt, talán ezért is, de egész nagy szorzót kínálnak a független jelölt Kanye West elnöki címére az Unibet fogadóirodánál!

Kezdjük a legfontosabb hírrel: Kanye West cége, a Yeezy több mint 2 millió dollár támogatást kapott az amerikai segélyalapból, amit azért hoztak létre, hogy az elmúlt időszak eseményei miatt ne rúgják ki az alkalmazottakat. A rapper nagy, sőt hatalmas lelkű volt, és nem tett így, megigényelte a segélyt, és így már minden rendben, ezzel egyébként 106 ember munkáját mentette meg az elnökjelölt. Egyes szám harmadik személyben szeret magáról beszélni, leginkább a Wakanda összevetésében, önmagát az egyik legerősebb embernek tartja, akinek vezetnie kell, tehát VEZETNIE KELL a népet.

Fotó: Press Line Photos / Shutterstock.com

Ígéretei között szerepel, hogy meglesz az AIDS-nek ellenszere, és több amerikai katona nem fog meghalni. Nemzeti űrprogramjának vezetője Elon Musk lesz, és megszüntetné az abortuszt, mert az az ördög műve, a fehér bőrű nacionalistáké. Állítólag a fürdőszobában volt, amikor egy hang szólt hozzá, hogy neki kell lenni az Egyesült Államok elnökének. Sokáig csak nevetett a dolgon a zuhanyzóban állva, de végül ez volt a meghatározó pillanat.

"Trump részben elállja az utamat, de Joe Biden? Ne vicceljünk már ilyenekkel. Obama különleges, Trump különleges és Kanye West is különleges. Amerikának különleges emberekre van szüksége. Joe Biden nem különleges" - mondta Kanye West.

Több államban is lecsúszott a jelentkezési határidőről, például Észak-Karolinában márciusig kellett volna jeleznie, a választásokon való indulási szándékát. Amit viszont nem felejtett el, az az üzlet! Kijött egy új ruhakollekciója, és megjelent egy új száma is, ha már hirtelen ekkora média hullámot kavart az elnökségért való indulással. Történnek csodával határos dolgok a világban, erre lenne szüksége Kanye Westnek is, különben nem fogja megnyerni a választásokat.

2020-as amerikai elnökválasztás győztese:

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, a Politika - USA - Választások menüpont alatt.

Borítókép: Kanye West és Donald Trump. Fotó: Nicoleta Ionescu / Shutterstock.com

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org