Szombaton kezdetét veszi az év első háromhetes körversenye, a Giro d'Italia. Két magyar versenyző a fedélzeten, mi pedig egy podcasttel egybekötött esélylatolgatással készültünk!

Nem is ők a favoritok!

A fogadóirodák szerint, Egan Bernal és Remco Evenepoel az idei Giro d'Italia legnagyobb esélyese, de mi a Gavrilóval készített podcastünkben rácáfolunk erre (aki egy kiváló betfair ajánlatról is beszámol nekünk!). Miért megyünk szembe a teljes piaccal? Miért véljük úgy, hogy a két versenyzőnek nincsen reális esélye a végső győzelemre? Mi nem bízunk ennyire az Ineos és a Quick Step csapataiban, ahogyan abban sem, hogy a két öreg, Vincenzo Nibali és Domenico Pozzovivo jól szerepelhet az idei versenyen. 

Felmerül a kérdés, hogy akkor ki nyerheti az idei olasz körversenyt? A mi tippünk teljesen más, mint ahogyan a dobogóra is egy unortodox fogadással készültünk. Valószínűleg ez is egy olyan kaotikus GT lesz, mint a tavalyi Giro, ahol az utolsó héten fordult a kocka. Az idei nehéz harmadik hét, csak elősegítheti a káoszt, amiből páran biztos profitálni fognak. Mi a Landa - Yates - Carthy trióban bízunk, de nem írnánk le teljesen Jai Hindleyt sem. 

A pont trikó sorsáról sem felejtkeztünk meg, nekünk Peter Sagan a favoritunk, ahogyan az irodáknak is, de megéri-e ennyire alacsony szorzón fogadni rá? Találtuk ennél egy sokkal jobb lehetőséget a H2H-piacon! A hegyi trikóról ugyan nem tettünk említést, de ennek jó oka van: egyszerűen nem találtunk értéket abban, melyik versenyző nyerheti ezt a versenyt. Ha van ötletetek, nyugodtan írjátok le a cikk alatti kommentszekcióban vagy a fórumban! A két magyar induló mellett, külön a legjobb fiatalnak járó trikónál is kitérünk a honfitársainkra, Attilára ráadásul egy egészen jó ajánlat is van ebben a szegmensben. 

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Kerékpár Tipp

  Összetett: Mikel Landa előrébb végez, mint Alexander Vlasov
  1.90 Bet365
 • Kerékpár Tipp

  Simon Yates dobogón végez
  1.83 Bet365
 • Kerékpár Tipp

  Mikel Landa dobogón végez
  3.75 Bet365
 • Kerékpár Tipp

  Jai Hindley első tízben végez
  1.61 Bet365
 • Kerékpár Tipp

  Fiatal versenyző: Jai Hindley előrébb végez, mint Alexander Vlasov
  2.62 Bet365
 • Kerékpár Tipp

  Pontverseny: Joao Almeida előrébb végez, mint Remco Evenepoel
  1.57 Bet365