Fogadásban szeretett testvéreim, a betting exchange teremtője, Betfair urunk azt mondá, tippeljetek a következő pápa személyére!

Paul David Hewson nem szeplőtelenül fogantatott Dublinban, a bűnös ír városban. 1960-ban született írként szenvedett, hogy aztán tehetségének hála, Bonóként fölmenjen a toplistába. Youtube nélkül, U2-s zenével szerezte a dollármilliókat, a muzsika világa meg lett váltva. Megkísérté ugyan a gyarlóság könnyen jött vágya, de felebaráti szeretetét hírnévben és gazdagságban sem feledve, adakazott sokat, különösen a második utáni harmadik világba. Nemes céllal szervezetet hozott létre, afrikai problémák és az AIDS figyelemfelkeltésére. One, Vertigo, Beautiful Day, felsorolni is nehéz.

Valláshoz közel kerülvén, adományai mellett előszót írt a Cannongate Book's által kiadott Zsoltárok könyvéhez. Mindezek után nem isteni csoda, a jelöltségek hosszú sora. Közel került a Nobel-békedíj és a Világbank elnökségi posztja, de Bonónak nem ez volt a sorsa. U18-ra talán már fogadtál, de U2-re még sose. Irány a Betfair mindig nyitva lévő online irodája, azon belül is a Current Affairs menüpont, ahol a Next Pope after Francis kínálat végén találod Bonót, nem kevesebb, mint 501-es szorzón. Van nála esélyesebb magyar jelölt 15.00-ös oddsért, Erdő Péter római katolikus pap, bíboros, teológus, kánonjogász, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Szent István Tudományos Akadémia elnöke.

Következő pápa I. Ferenc után?

 • Cardinal Luis Antonio Tagle - 5.00
 • Cardinal Peter Turkson - 7.00
 • Cardinal Marc Ouellet - 7.00
 • Cardinal Christoph Schonborn - 8.00
 • Archbishop Angelo Scola - 8.50
  ...
 • Cardinal Peter Erdo - 15.00
  ...
 • Bono - 501.00

Teljes kínálat a Betfair fogadóirodánál!

Borítókép: Alap fotó: neneo / Shutterstock.com

20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org